-20 %* ihonhoitotuotteista & paljosta muusta

Menu

Parfumdreams
5 (48)

bareMinerals Meikkivoide Original SPF 15 Foundation

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
Tuotenimike
Clean Beauty
Peittävyys
keskivahva
Lopputulos
hehkuva, luonnollinen
Luonnollisen kaunis bareMinerals Original Loose Powder Foundation -meikkivoidepuuterilla. BareMineralsin meikkivoide-klassikko ja bestseller antaa iholle säteilevän ihon ja luotettavan peittävyyden. bareMinerals Original Loose Powder Foundation on niin läpikuultava, että voit nukkua sen kanssa. Se näyttää irtopuuterilta, tuntuu pehmeältä voiteelta ja levittyy kuin pehmeä silkki. Innovatiivinen meikkivoide, joka koostuu vain viidestä puhtaasta mineraalista, antaa iholle virheettömän ulkonäön ja luonnollisen, säteilevän ihonvärin. Laadukkaista, luonnollisista mineraaleista valmistettu ainutlaatuinen meikkivoide on täysin vapaa keinotekoisista säilöntäaineista, talkista, vahoista, keinotekoisista side- ja täyteaineista tai keinotekoisista hajusteista, joten se sopii erityisen hyvin herkälle iholle. BareMineralsin meikkivoide antaa myös läiskistä, arvista, ruusufinnistä tai pigmenttihäiriöistä kärsiville virheettömän ja tasaisen lopputuloksen, joka kestää jopa kahdeksan tuntia. Mukana oleva mineraalinen aurinkosuojakerroin 15, jossa on UVA- ja UVB-suodattimet, suojaa ihoa tehokkaasti auringonsäteiltä ilman kemikaaleja. Koostumus on kevyt ja miellyttävä käyttää iholla samalla, kun se tarjoaa luotettavan peittävyyden. Ihon virheet peittyvät täydellisen peittävyyden ansiosta kuivattamatta ihoa. Kliiniset tutkimukset ovat tieteellisesti osoittaneet, että bareMinerals Original Loose Powder Foundation vaikuttaa positiivisesti ihon rakenteeseen pitkäaikaisessa käytössä. bareMineralsin klassista meikkivoidetta on saatavana 29 eri värisävyä.
Käyttö
Pyöritä, napauta, kiillota - kolme vaihetta täydelliseen ihonväriin
Ainutlaatuinen "Swirl, Tap, Buff" -levitys on lastenleikkiä ja nopea omaksua: levitä ensin pieni määrä bareMineralsin meikkivoidetta purkin kanteen ja poimi se siveltimellä pyörein liikkein (SWIRL). Napauta sitten sivellintä lyhyesti kantta vasten ylimääräisen meikkivoiteen poistamiseksi (TAP). Levitä lopuksi irtonainen mineraalipohjustusvoide tasaisesti kasvoille pyörivin liikkein (BUFF). Tuloksena on luonnollinen ja tasainen ihonväri ja säteilevän kaunis iho. Muuten: patentoidun "Click, Lock, Go"-sulkimen ansiosta purkki pysyy varmasti ja tiiviisti suljettuna myös liikkeellä ollessasi. Kun avaat meikkivoiteen ensimmäisen kerran, käännä sitä vain tukevasti vastapäivään, jolloin korkki ponnahtaa heti auki.
Ainesosat
TITANIUM DIOXIDE, MICA. MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR(+/-): BISMUTH OXYCHLORIDE (CI 77163), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499).
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

* Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 20.05.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube