ALE
Wella - Color Motion - Post-Color Treatment Wella - Color Motion - Post-Color Treatment

Color Motion
Post-Color Treatment / Wella

1
500 ml
-59%

BP: € 44,18* / 1000 ml 500 ml

Saatavissa heti

€ 22,09*
Myyntihinta sitoumuksetta € 53,44*
alhaisin hinta 30 päivään: € 19,91
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 429057

Asiakkaat ostivat myös

Kuvaus / Color Motion Post-Color Treatment / Wella

Alalinja: Professionals Care
Sarja: Color Motion
tuotenimike: Post-Color Treatment
tuoksusuuntaus: raikas
iho: kaikki ihotyypit
ominaisuus: schützend, stärkend

Jos haluat erityisen intensiivisen ja pitkäkestoisen värjäystuloksen, kokeile erittäin tehokasta Wellan Color Motion Post-Color Treatment -hoitotuotetta. Tämä hoitotuote viimeistelee värjäysprosessin ja varmistaa ammattilaistason jälkikäsittelyn värikäsittelyn jälkeen. Kun käytät tätä hoitotuotetta hiuksiisi, se suojaa väripigmenttejä ja vahvistaa hiusrakennetta. Tuote suojaa väriä niin, ettei se haalistu nopeasti. Tuloksena ovat huomattavasti kiiltävämmät, elinvoimaisemmat hiukset, joiden luonnollisuus kerää ihailevat katseet. Kaiken lisäksi Wella Color Motion Post-Color Treatment optimoi myös hiusten pH-arvon. Näin tuote estää kemiallisesta käsittelystä ja ulkoisista vaikutuksista johtuvia hiusvaurioita.

Parhaat ja pitkäkestoiset tulokset hyvin lyhyessä ajassa

Hyödynnä Wella Color Motion -valikoiman positiiviset vaikutukset käsittelemällä hiuksesi ensin Pre-Color Treatment -hoitotuotesarjan samannimisellä hoitokäsittelyllä. Tämän jälkeen värjää hiukset tavalliseen tapaan ja huuhtele ne perusteellisesti. Levitä Post-Color Treatment -hoitoaine tasaisesti kosteisiin hiuksiin ja kampaa hiukset huolella. Anna vaikuttaa 30 sekuntia ja huuhtele tuote hiuksista.

Kysyttävää tuotteesta?

Ainesosat / Color Motion Post-Color Treatment / Wella

Aqua/Water/Eau, Propylene Glycol, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Amodimethicone, Isopropyl Alcohol, Quaternium-80, Panthenol, Methylparaben, Parfum/Fragrance, Trideceth-12, Phenoxyethanol, Alanine, Histidine, Disodium EDTA, Citric Acid, Hydrolyzed Keratin, BHT, Sorbic Acid

Asiakasarvostelut
5 (1 Asiakasarvostelu)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja. Arvostelujen aitoutta ei tarkisteta.

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon