ALE
Wella - Smooth - Velvet Amplifier Styling FoundationWella - Smooth - Velvet Amplifier Styling Foundation

Smooth
Velvet Amplifier Styling Foundation / Wella

1
50 ml
-60% ohjevähittäishinnasta

BP: € 266,40* / 1000 ml 50 ml

Saatavissa heti

Fire € 13,32*
OVH € 33,30*
sinä säästät: -60% sinä säästät: -64%
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 106493

Asiakkaat ostivat myös

Kuvaus / Smooth Velvet Amplifier Styling Foundation / Wella

Alalinja: EIMI
Sarja: Smooth
tuotenimike: Velvet Amplifier Styling Foundation

Luova hiustenmuotoilu on lastenleikkiä Wellan Smooth Velvet Amplifier Styling Foundation -tuotteella. EIMI Professionals -sarjan laadukas tuote ei oikeastaan ole muotoilutuote itsessään, vaan se toimii pohjana muille muotoilutuotteille. Pohjaa luovana tuotteena se valmistelee hiukset myöhempää muotoilua varten ja antaa niille selvästi paremman ja helpomman muotoiltavuuden kaikkien myöhemmin käytettävien tuotteiden kanssa. Se ei vain kesytä hiuksia, vaan ravitsee niitä voimakkaasti jo ennen varsinaista muotoilua. Näin saat lumoavan ilmeen, aivan kuin suoraan kampaajalta.

Paras perusta hienostuneelle ja luovalle hiustyylille

Wellan EIMI-sarjan Smooth Velvet Amplifier Styling Foundation -tuotteen käyttö on hyvin yksinkertaista. Annostele tuotetta ensin käsiisi ja levitä sitä sitten tasaisesti juuresta latvoihin vielä kosteisiin hiuksiin. Tämän jälkeen voit jatkaa muotoilua ja käyttää muita tuotteitasi yksinkertaisesti tavalliseen tapaan. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi voit käyttää muita EIMI-sarjan tuotteita, koska ne sopivat täydellisesti toisiinsa. Pohjustavan tuotteen levittämisen jälkeen hiukset voidaan tietenkin föönata tavalliseen tapaan ja käsitellä kihartimella tai suoristusraudalla.

Kysyttävää tuotteesta?

Ainesosat / Smooth Velvet Amplifier Styling Foundation / Wella

Cyclopentasiloxane, DimethiconeCrosspolymer, Polysilicone-15, Carthamus TinctoriusSeed Oil, Titanium Dioxide, Parfum, CI 77007, Linalool,Hexyl Cinnamal, Geraniol, Limonene

Asiakasarvostelut
5 (1 Asiakasarvostelu)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja. Arvostelujen aitoutta ei tarkisteta.

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon