ALE
Wella - Smooth - Perfect MeWella - Smooth - Perfect Me

Smooth
Perfect Me / Wella

6
100 ml
-60% ohjevähittäishinnasta

BP: € 137,70* / 1000 ml 100 ml

Saatavissa heti

Fire € 13,77*
OVH € 34,43*
sinä säästät: -60% sinä säästät: -64%
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 106468

Asiakkaat ostivat myös

Kuvaus / Smooth Perfect Me / Wella

Alalinja: EIMI
Sarja: Smooth
tuotenimike: Perfect Me

Täydellinen hiuksesi Wellan Smooth Perfect Me -tuotteella. Herkkä BB-voide hiuksille auttaa luomaan taipuisat, luonnollisen näköiset hiukset ja saa hiukset loistamaan upeasti. Kun käytät kuumennettavia laitteita, hiuksia suojataan haitalliselta lämmöltä.

Korjaava vaikutus, suojaus ja hoito yhdessä tuotteessa

Wellan Smooth Perfect Me on kevyt BB-voide, jonka pitotaso on 1. Voide hemmottelee hiuksiasi antaen voimakkaasti kosteutta ja korjaten hiusta. Lisäksi voide antaa vastustamatonta loistoa, ja haalistuneet raidat ovat menneisyyttä. Luonnollisen näköiset, taipuisat hiukset on siis helppo saavuttaa. Eikä siinä kaikki: Hiusvoiteella on myös suojaava vaikutus, sillä se suojaa hiuksia haitalliselta lämmöltä muotoilun aikana. Hiusvoiteen levittäminen on hyvin yksinkertaista. Pieni määrä tuotetta laitetaan joko kosteisiin tai kuiviin hiuksiin hiusten puoliväliin tai latvoihin. Tämän jälkeen hiukset voidaan muotoilla halutulla tavalla.

Kysyttävää tuotteesta?

Ainesosat / Smooth Perfect Me / Wella

Aqua, Isohexadecane, IsopropylPalmitate, Dimethicone, Polyacrylamide, StearylAlcohol, C13-14 Isoparaffin, Sodium Benzoate,Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Steareth-21,Panthenol, Parfum, PEG-23M, Steareth-2, Laureth-7,Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Linalool, Silica,Citric Acid, Coumarin, Limonene, BHT

Asiakasarvostelut
5 (6 Asiakasarvostelut)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja. Arvostelujen aitoutta ei tarkisteta.

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon