ALE
Wella - Smooth - Cocktail Me Wella - Smooth - Cocktail Me

Smooth
Cocktail Me / Wella

0
95 ml
-49%

BP: € 201,58* / 1000 ml 95 ml

Saatavissa heti

€ 19,15*
Myyntihinta sitoumuksetta € 37,20*
alhaisin hinta 30 päivään: € 19,15
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 106267

Asiakkaat ostivat myös

Kuvaus / Smooth Cocktail Me / Wella

Alalinja: EIMI
Sarja: Smooth
tuotenimike: Cocktail Me
tuoksusuuntaus: kukkais-
ominaisuus: Anti-Frizz, formgebend, frisierend

Me Eimi Smooth -hiustenhoitotuotesarjan Wella Cocktaililla saat ihanan tuoksuvan hiusöljyn kaikille hiustyypeille. Pitotaso on 1. Olkapäähän asti oleville ja pitkille hiuksille tarkoitettu rasvaamaton öljy imeytyy välittömästi hiuskuituun, tasoittaa pörröisyyttä nopeasti ja luotettavasti ja antaa hiuksille poikkeuksellista sileyttä ja pehmeyttä. Kaavassa on runsaasti kumipolymeerejä, jotka tekevät jopa kuivista ja takkuuntuneista hiuksista joustavia jäämiä jättämättä. Lisäksi hiuskuitu tasoittuu ja saa kosteutta voimakkaasti. Mutta ei siinä vielä kaikki: Kaikki hiustyypit saavat myös vastustamattoman loiston.

Miten Wella Smooth Cocktail Me -tuotetta käytetään?

Hiustenhoitotuotetta voidaan käyttää märissä ja kuivissa hiuksissa ja se jaetaan tarvittaessa hiusten pituuksiin ja latvoihin. Juuriin sitä ei tulisi laittaa, sillä se voi muuten rasvoittaa hiukset liian nopeasti. Tuotteen levittämisen jälkeen voit kuivata ja muotoilla hiukset haluamallasi tavalla. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen erittäin kuivat ja kurittomat hiukset tuntuvat silkkisen notkeilta ja niitä on helpompi kammata. Cocktail Me -tuotetta voidaan luonnollisesti käyttää yhdessä muiden EIMI-sarjan tuotteiden kanssa.

Kysyttävää tuotteesta?

Ainesosat / Smooth Cocktail Me / Wella

Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Isododecane, Parfume, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Coumarin, Orbignya Oleifera Seed Oil, Limonene

Asiakasarvostelut
0 (0 Asiakasarvostelut)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja. Arvostelujen aitoutta ei tarkisteta.

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon