Säästä 22 %* aurinkosuoja-, ihonhoito- ja monista muista tuotteista

Menu

Parfumdreams
5 (1)

Primavera Tuoksusekoitukset Raitis ilma

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut <span style="display:none;">0,00 €</span>
Tuotetiedot
Primavera Fresh Air "Fresh Air" on melko uusi Primaveran nerokkaiden tuoksusekoitusten joukossa - mutta voit jo lukea monia innostuneita käyttäjäkokemuksia: Huonetuoksu levittää raikkautta täysin huomaamattomasti, ratkaisee keskittymisongelmat, tekee ihmeitä väsymykseen ja neutraloi huoneen epämiellyttävät hajut ... Kuulostaa siltä, että luonnollisten tuoksujen asiantuntija on saavuttanut ainutlaatuisen taidonnäytteen monivuotisella asiantuntemuksellaan luonnollisten tuoksuluomusten koostamisessa: Raikkaalta tuoksuvien tuoksusekoitusten kokoaminen on varmasti yksi kunnianhimoisimmista yrityksistä huonetuoksujen alalla. Uusi luomus osoitti, että Primaveran luonnontuoksujen parfyymintekijät ovat selviytyneet tästä haasteesta erinomaisesti: Fresh Air kruunattiin VIVANESSissa, kansainvälisillä luonnonkosmetiikan messuilla Parhaaksi uudeksi tuotteeksi 2020 helmikuussa 2020.

Fresh air lisää hyvinvointia

"Wellbeing"-sarjan uusi tuoksu osoittaa, että Primaveran luovilla mielillä on kokemusta myös aromaterapiasta, sillä sen taitava ja hienostunut yhdistelmä: piparminttu vaikuttaa selventävästi, sitruuna virkistää ja myrtti puhdistaa ilmaa. Raikkaan ilman tuoksu ilman mitään hienouksia, mutta kolme komponenttia muodostavat yhdessä yhden voimakkaimmista tuoksusekoituksista, joka luo huoneeseen aidon ulkoilmatunnelman. Fresh Air" on saatavana puhtaana tuoksuöljynä tai käyttövalmiina orgaanisena huonesuihkeena. Miellyttävä tuoksu virkistää huoneilmaa pitkään ilman sivuoireita.
Ainesosat
Pfefferminze, Zitrone, Myrte u.a.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

* Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 17.04.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube