22%* ale + 10%*** Premium-jäsenenä

Menu

Parfumdreams
5 (1)

M.Micallef Aoud Eau de Parfum Spray

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Eau de Parfum Spray,
Sarja
Aoud
Alalinja
Exclusifs
M.Micallefin Aoud Eau de Parfum Spray on mausteinen aarre, joka tuo mieleen arabialaiset yöt - kaukaiset matkakohteet, suurkaupungit, joissa elämä sykkii. Levitä Aoudia ja haaveile: vilkkaista kauppiaista, jotka myyvät mausteita ja saippuoita värikkäissä soukeissa, pienistä kojuista, jotka tarjoilevat sinulle vahvaa turkkilaista mokkapalaa. Jos käytät tällaisia tuoksuja,

takaat itsellesi ison siivun lomatunnelmaa

. On taianomaisia hetkiä, kun tämän kaltaiset tuoksut poistuvat pullostaan ensimmäistä kertaa: Siitä huokuu jalopuiden mausteisuus.

Hapokkaat komponentit sekoittuvat rehevään, makeaan ruusuun

, mikä antaa Aoudille sen erehtymättömän puuterimaisen-makean tuoksun. Jalo hunaja virtaa tuoksukomponentteihin ja tekee tästä eau de parfum -suihkeesta niin herkullisen, ettet halua olla ilman sitä. Hemmottele itseäsi tällä pakomatkalla arjesta, tällä virkistävällä seoksella, joka sisältää vain korkealaatuisia ainesosia. Nauti hetkistä, jotka ovat vain sinun omasi.

Tämmöiset tuoksut hyväilevät sinua koko päivän

, täyttävät huoneen ja viipyvät siellä kukkaisen lämpimänä. Tämä eau de parfum -suihke vie vauhtia mistä tahansa hektisestä tahdista ja kutsuu sinut viipyilemään, mietiskelemään, löytämään itsesi. Jännittävä matka alkaa, lähde matkallesi.
5,0
5
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 24.06.2024 saakka.


***Premium-alennus ei koske lahjakortteja. Kaikki muut ehdot löydät osoitteesta www.parfumdreams.fi/parfumdreams-premium.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube