Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams
0 (0)

L’Oréal Professionnel Paris Tecni.Art 6-Fix Pure

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
6-Fix Pure,
Sarja
Tecni.Art
Alalinja
Hiusten muotoilu
ominaisuus
suojaava
Iho
nestemäinen
Tuotetyyppi
spray
Käyttökohde
hiukset
Vaikutus
kiiltoa antava
Hiustyyppi
kaikille hiustyypeille
L'Oréal Professionnel Paris -yhtiön ammattikäyttöön tarkoitetun Tecni.Art-sarjan 6-Fix Pure -hiuslakka antaa erityisen vahvan pidon. Kevyellä kiinnityssuihkeella on antistaattinen vaikutus ja se suojaa hiuksia pörröisyydeltä noin 24 tunnin ajan. Suihkeen arvokkaiden ainesosien ansiosta hallitset aina hiuksia ja hiukset saavat ihanan kiiltävän lopputuloksen, joka kestää pitkään suihkauksen jälkeen.

Kevyt kiinnityssuihke vahvaan pitoon ja kiiltävään lopputulokseen - 6-Fix Pure -hiuslakka L'Oréal Professionnel Parisilta

Käytä Tecni.Art-hoitolinjan fiksointisuihketta juuri sen mukaan kuin tarvitset. Suihke sopii kuiville ja kosteille hiuksille. Kun olet poistanut suojalakin, suihkuta hiuksiin tasaisesti noin 35 cm:n etäisyydeltä. Pidä silmät kiinni suihkuttelun aikana. L'Oréal Professionnel Paris -yhtiön Tecni.Art -ammattilaishoitosarjan 6-Fix Pure Hairspray sopii miehille ja naisille, joilla on normaalit hiukset.
Käyttö
Suihkuta suihketta hiuksiin noin 35 cm:n etäisyydeltä.
Ainesosat
dimethyl etheralcohol denatva/crotonates/vinyl neodecanoate copolymeroctylacrylamide/acrylates/butylaminoethyl methacrylate copolymeraqua (water).
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube