22%* ale + 10%*** Premium-jäsenenä

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Burberry Hero Hajuvesi

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Hajuvesi,
Sarja
Hero
Alalinja
Miesten tuoksut
Burberry Hero -tuoksulla brittiläinen suunnittelijatalo jatkaa samannimisen tuoksusarjan menestystarinaa. Vuonna 2024 valmistuneessa luomuksessa yhdistyvät balsamiset, lämpimät vivahteet savuisiin aksentteihin ja maskuliiniseen, puumaiseen pohjaan. Tuloksena on miesten tuoksu, jonka luonne on yhtä moderni kuin tyylikäs.

Moderni koostumus klassisella pohjalla

Burberry Hero -tuoksu avautuu kärkivivahteella, jota hallitsee syprioliöljy. Se asettaa puumaisen, maanläheisen aksentin, joka tuo mieleen myös nahan. Taustalla oleva sydäntuoksu muodostaa jännittävän kontrastin amyrisöljyn lämpimän, makean ja puumaisen tuoksun kanssa. Koostumuksen kruunaa pohjanoteeraus setripuusta, joka on korkealaatuisten tuoksujen klassinen ainesosa. Tämä moderni miesten tuoksu sopii täydellisesti kannanottoon. elegantin karismansa ansiosta se sopii täydellisesti iltaan. Se on yhtä lailla kotonaan illallisella, klubilla tai erityistilaisuuksissa. Burberry Hero -hajuvesi pääsee oikeuksiinsa viileämmällä säällä balsamisen, puumaisen luonteensa ansiosta.
Käyttö
Suihkuta Burberry Hero -parfyymia pulssikohtiin, erityisesti kaulalle, korvien taakse ja rintakehälle, jotta tuoksu saa lämpöä, jota se tarvitsee kehittyäkseen.

Huomautus: Täyttö sopii vain 100 ml:n pullon kanssa.
Ainesosat
Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Coumarin, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Eugenol, Citral, Geraniol, Evernia Prunastri (Oakmoss) Extract, Linalool.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 24.06.2024 saakka.


***Premium-alennus ei koske lahjakortteja. Kaikki muut ehdot löydät osoitteesta www.parfumdreams.fi/parfumdreams-premium.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube