X-Mas

Naisille

Tutustu nyt

Äidille

Tutustu nyt

Isälle

Tutustu nyt

Miehille

Tutustu nyt

Lahjasetit

Tutustu nyt

Alle 20 €:n lahjat

Tutustu nyt
Xmas Shopping -lahjavinkkimme

"

Parfumdreams: Lahjoita jouluna jotakin erityistä

Joulu on jo ovella. Silloin alkaa mukava kodikkuuden, jouluisten tuoksujen ja lahjojen aika. Etsitkö (vielä) jotakin todella henkilökohtaista huomionosoitusta rakkaimmillesi? Parfumdreamsistä löydät pieniä aarteita, jotka ilahduttavat sinulle tärkeimpiä ihmisiä erityisesti: Tietoisesti valittu, rakkaudella pakattu erityinen parfyymi, hienostunut kosmetiikka tai valikoidut hoitotuotteet iholle, hiuksille ja parralle ovat merkkejä luottamuksesta ja yhteenkuuluvuudesta. Parfumdreams-lahja ei ole pelkkä tuote. Lahjoitat luksushetkiä, onnellisuutta ja palasen elämäniloa!

Parfyymin lahjoittaminen: Koska tuoksut tekevät onnelliseksi

Kukkaista, raikasta, aistillisen eksoottista tai sittenkin kirpeää? Parfyymejä on olemassa kaikkiin tuoksumieltymyksiin kevyestä raskaaseen. Tuoksut taikovat takaisin muistoja pitkien aikojen takaa. Ne korostavat persoonallisuutta ja täydentävät asun. Ihmistä ympäröivä tuoksu on kuin toinen iho. Siksi parfyymi on erittäin ainutlaatuinen, hieno ja intiimi lahja. Valittu tuoksu kulkee miesten ja naisten mukana koko päivän. Parfyymin lahjoittaminen tarkoittaa: Lahjan antajalla on hyvä maku ja hän on valinnut tarkoituksella jotakin erityistä. Lahjan saajalla on lempituoksu? Parfumdreamsin valikoimista saatat löytää siihen sopivan bodylotionin tai jännittäviä tuoksuversioita.

Lahjoita virkistystä ja hyvinvointia

Lahjoita rentouttavia porekylpyjä, hehkuvan raikas iho ja terveet, vahvat hiukset. Kauneustuotteet kertovat: Lahjan saaja on jouluna sinulle erittäin tärkeä. Kun lahjoitat jouluaattona ainutlaatuista kosmetiikkaa, lahjoitat samalla pieniä taukoja. Lahjan saaja tarvitsee tilaa lahjaa kokeillakseen ja siitä nauttiakseen. Ei ole olemassa parempaa lahjaa kuin aikaa itselle, kauneutta ja elämäniloa! Hyvä olo ja virkistys auttavat voittamaan stressin ja kiireen. Parfumdreams tarjoaa suurella hyvinvointikertoimella varustettuja lahjoja, jotka takaavat todella ihanan ja onnellisen joulun.

Lahjaideoita miehille, lahjaideoita naisille

Usein oikean lahjan löytäminen jouluna on vaikeaa. Ehkäpä tarvitset vielä jotakin pientä siskolle, parhaalle kaverille tai isälle. Parfyymit, kauneus- ja hyvinvointituotteet sekä laadukas kosmetiikka ovat erittäin henkilökohtaisia lahjoja naisille ja miehille. Ne ovat ainutlaatuinen kiintymyksen, arvostuksen ja kunnioituksen osoitus. Koska ne tekevät lahjan saajalle hyvää. Ja juuri sitä varten lahjat ovat olemassa.

Parfumdreams tarjoaa hurmaavia, yksilöllisiä joululahjoja kaikenikäisille miehille ja naisille: Yli 600 huippumerkkiä. Yli 44 000 jännittävää ja ainutlaatuista tuotetta. Haluatko lahjoittaa parfyymin tai kosmetiikkaa? Parfumdreams yhdistää suuret tuotemerkit ja pienet hinnat. CHANEL, DIOR, Yves Saint Laurent, Clinique: Anna tuotteiden monipuolisuuden yllättää ja inspiroida!