20 %* alennus festarikauteen

Menu

Parfumdreams
5 (1)

Jean Paul Gaultier Le Male Gift set

Saatavissa heti
Tuotenro
PayPalKlarna-laskuMasterCardVisa
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Gift set,
Sarja
Le Male
Alalinja
Miesten tuoksut
Jean Paul Gaultier Le Mâle -lahjasetti sisältää 75 ml Eau de Toilette Sprayn ja 75 ml suihkugeelin. Voit siis kääriytyä tähän itämaiseen, puuaromien täyttämään tuoksuun jo suihkussa. Tuoksu on varsinainen klassikko, jonka kuuluisa merimiehen torson muotoinen pullo sopii kaikkiin kylpyhuoneisiin. Gaultier itse kuvaa tätä tuoksua ”nonkonformistiseksi visioksi maskuliinisuudesta”. Tuoksu vastaa tätä väittämää - se on samaan aikaan sekä viettelevä ja seksikäs että maskuliininen ja voimakas. Se on tuoksuyhdistelmä, jossa vastakohdat yhdistyvät ja muodostavat harmonisen kokonaisuuden. Jean Paul Gaultierin Le Mâle -lahjasetti on tarkoitettu miehille, jotka kulkevat vastavirtaan eivätkä aina noudata sääntöjä.

Lahjasetti miehelle, joka antaa mielikuvitukselleen siivet

Bergamotti, kardemumma, minttu, laventeli ja rakuuna osoittavat jo latvatuoksussa, että kyseessä on ainutlaatuinen tuoksu. Sydäntuoksussa on kuminaa, nerolia ja kanelia. Pohjatuoksussa tuoksu pyöristyy santelipuulla, vaniljalla, setripuulla ja tonkapavuilla sekä meripihkalla. Jean Paul Gaultier Le Mâle -tuoksua voi käyttää niin Päivällä kuin illalla ja kaikkina vuodenaikoina.
5,0
5
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 23.07.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube