Clinique - Kasvojenpuhdistusharja - Extra Gentle Cleansing Brush Head Clinique - Kasvojenpuhdistusharja - Extra Gentle Cleansing Brush Head

Kasvojenpuhdistusharja
Extra Gentle Cleansing Brush Head / Clinique

1
 
1 Stk.
-19%

BP: € 15,95* / 1 Kpl 1 Stk.

Saatavissa heti

€ 15,95*
€ 19,80*
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 914359

Kuvaus / Kasvojenpuhdistusharja Extra Gentle Cleansing Brush Head / Clinique

Cliniquen kasvoharja Extra Gentle Cleansing Brush Head Kasvoharja sopii kasvojen intensiiviseen puhdistukseen, koska se ei ainoastaan puhdista hienoja huokosia vaan parantaa myös ihon pintaverenkiertoa. Hyväksi todistettu Cliniquen Sonic System tuo nyt markkinoille erityisesti herkälle iholle sopivan Extra Gentle Cleansing Brush Head -kasvojenpuhdistusharjan.

Erittäin pehmeä harjapää

ja erittäin hienot harjakset puhdistavan ihon hellävaraisesti ja perusteellisesti liasta, rasvasta tai ylimääräisestä talista. Kasvoharjassa on kaksi eri harjastyyppiä: pehmeä poskille ja toinen T-alueelle. Cliniquen kasvojenpuhdistusharja on allergiatestattu ja 100 % hajusteeton, joten sitä voidaan käyttää turvallisesti päivittäiseen kasvojen puhdistukseen. Suosittelemme optimaalisen tuloksen ja samettisen pehmeän puhdistuksen saavuttamiseksi käyttämään kasvoharjaa yhdessä Cliniquen Extra Gentle Cleansing Foam -puhdistusvaahdon kanssa. Lisäksi tulisi meikki ja aurinkosuoja poistaa ennen puhdistusta Cliniquen Make-up Remover -meikinpoistoaineella. Harjan harjasten kuluessa ajan myötä, on harjapää helposti vaihdettavissa. Parhaan mahdollisen hygieenisen tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme harjapään vaihtamista kolmen kuukauden välein. Tarvittaessa ja värimuutoksissa se voidaan pestä helposti miedolla saippualla ja vedellä.

Kysyttävää tuotteesta?

Asiakkaat ostivat myös

Asiakasarvostelut
5 (1 Asiakasarvostelu)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon