Clinique - 3-vaiheinen ihonhoitojärjestelmä - Clarifying Lotion 1 Clinique - 3-vaiheinen ihonhoitojärjestelmä - Clarifying Lotion 1
 
200 ml
-19%

BP: € 9,48* / 100 ml 200 ml

Saatavissa heti

€ 18,95*
€ 23,45*
 
400 ml
-20%

BP: € 7,49* / 100 ml 400 ml

Saatavissa heti

€ 29,95*
€ 37,51*
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 574809

Kuvaus / 3-vaiheinen ihonhoitojärjestelmä Clarifying Lotion 1 / Clinique

Kuorinnalla on keskeinen rooli Cliniquen 3-vaiheisessa hoitojärjestelmässä. Kuolleet ihosolut poistetaan mukana tulevilla kosmetiikkatuotteilla. Terveet, haastellisista ympäristövaikutuksista paremmin selviävät ihosolut pääsevät siis ihon päälikerrokseen. Lisäksi hoitotuotteiden koostumus stimuloi solujen uudistumisprosessia. Clinique suosittelee kuivan ja kuivuvan ihon kuorintaan tuotetta Clarifying Lotion 1, jonka koostumus on erityisen lempeä.

Elinvoimainen iho ja säteilevä ihonväri Cliniquen hoitojärjestelmän ansiosta

Kasvot ja kaula käsitellään kahdesti päivässä Clarifying Lotion 1 -tuotteella. Tämä tapahtuu annostelemalla pieni määrä kosmetiikkaa vanulapulle puhdistuksen jälkeen. Jotta herkkä iho ei rasittuisi liikaa kuorinnan vuoksi sisältää koostumus hoitavia vaikuttavia ainesosia. Kosteusemulsiolla käsittely mahdollistaa päivävoiteiden tai vastaavien kosmetiikkatuotteiden ainesosien syvemmälle tunkeutumisen ja paremman tehon. Kolmivaiheisen järjestelmän hoidon osat rakentuvat toistensa varaan ja niiden vaikuttavat aineet täydentävät toisiaan. Siksi suosittelemme sen yhdistämistä sopivan saippuan ja kosteusvoiteen kanssa. Ihotyypille sopivia ovat esimerkiksi Facial Soap -kasvosaippua ja Dramatically Different Moisturizing Lotion+ -kosteusvoide.

Kysyttävää tuotteesta?

Asiakkaat ostivat myös

Asiakasarvostelut
4,9 (18 Asiakasarvostelut)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon