BABOR - Cleansing - Thermal SprayBABOR - Cleansing - Thermal Spray

Cleansing
Thermal Spray / BABOR

0
100 ml

BP: € 139,50* / 1000 ml 100 ml

€ 13,95*
 
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 71865

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua

Bestsellers

Kuvaus / Cleansing Thermal Spray / BABOR

Alalinja: Puhdistus
Sarja: Cleansing
tuotenimike: Thermal Spray

Koe ihon tehokkaan kosteutuksen aikaansaama rentouttava tunne! BABOR Cleansing -sarjan Thermal Spray virkistää ja rauhoittaa ihoa vain yhdessä vaiheessa. Mietojen ainesosien ansiosta se sopii kasvojen päivittäiseen hoitoon. Se sisältää muun muassa mineraalipitoista termistä vettä Aachenista sekä arvokkaita kasviuutteita. Tämä BABOR Thermal Spray ei sisällä alkoholia ja herkkä iho sietää sitä hyvin.

Puhdistava kasvohoito kuivalle ja stressaantuneelle iholle

Tämä BABORin kasvohoito on kehitetty erityisesti kuivalle ja stressaantuneelle iholle. Se kostuttaa ihoa tehokkaasti ja lievittää punoitusta sekä muuta ihoärsytystä. Thermal Spray virkistää aisteja miellyttävän raikkaalla tuoksullaan. Se mahtuu mihin tahansa käsilaukkuun ja sen voi suihkuttaa suoraan kasvoille (pidä silmät ja suu kiinni) sekä tarvittaessa keholle. Tuotetta voi käyttää myös meikin päällä. Tämä suihke saa ihon tuntumaan joustavan pehmeältä ja se saa ihon loistamaan jälleen.

Kysyttävää tuotteesta?

Ainesosat / Cleansing Thermal Spray / BABOR

AQUA, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PHENOXYETHANOL, PANTHENOL, PARFUM, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, CITRIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POTASSIUM SORBATE, DISODIUM EDTA, PANTOLACTONE, SODIUM BENZOATE

Asiakasarvostelut
0 (0 Asiakasarvostelut)