-22 %* useista tuotteista

Tuotteisiin

Menu

Parfumdreams
5 (1)

Alessandro Striplac Peel Or Soak Tarvikkeet Striplac Soak Off Clips

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Striplac Soak Off Clips,
Sarja
Striplac Peel Or Soak Tarvikkeet
Alalinja
Kynnet
Kauneusalan tuotemerkki Alessandro International edustaa korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita käsi- ja jalkakosmetiikan alalla. Alessandro Internationalin Striplac Peel Or Soak -linjan värivalikoimaan kuuluu tällä hetkellä noin 80 trendikästä UV-kiillotetta. Tehokkaat Striplac Peel Or Soak -tarvikkeet varmistavat, että pitkäkestoinen kynsimeikki voidaan haluttaessa poistaa nopeasti ja tarkasti.

High-tech-kynsienhoito: poista UV-lakka puhtaasti ja helposti

Striplac Soak Off Clips tekevät vaikutuksen yksinkertaisella käytöllä: Aseta Soak Off Liquid -liuottimeen kastettu tyyny maalatulle kynsille ja kiinnitä se paikalleen Striplac Soak Off Clipillä. Noin 10 minuutin kuluttua voit poistaa UV-lakan kynsistä siististi kuin tarran. Joskus vain yksittäiset kynnet on vapautettava UV-lakasta ja maalattava uudelleen. Tässä toimenpiteessä Striplac Soak Off Clipsin aikaa ja hermoja säästävä etu on erityisen miellyttävä: voit poistaa vanhan lakkakerroksen yhdestä kynsistä ilman, että muut kynnet, joilla on vielä täydellinen meikki, joutuvat kosketuksiin kynsilakanpoistoaineen kanssa ja tahattomasti tahraantuvat. Alessandro Internationalin Striplac Soak Off Clips -klipsit ovat saatavilla 5 kappaleen pakkauksissa. vegaaniset Striplac Peel Or Soak -tarvikkeet voidaan desinfioida käytön jälkeen ja käyttää useita kertoja.
5,0
5
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 17.06.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube