Säästä 22 %* aurinkosuoja-, ihonhoito- ja monista muista tuotteista

Menu

Parfumdreams
5 (1)

Alessandro Striplac Peel Or Soak Tarvikkeet Cleansing Pads

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut <span style="display:none;">0,00 €</span>
Tuotetiedot
Alessandron Puhdistustyynyt tarjoavat sinulle kaksi erilaista käyttövaihtoehtoa. Yhtäältä erikoislappuja voidaan käyttää kynsien puhdistamiseen ennen lakkausta, ja toisaalta voit puhdistaa kynnet myös viimeisen lakkauskerroksen jälkeen. Alessandro Cleansing Pads -puhdistustyynyjen avulla voit poistaa kynsistä lian ja rasvan jäämät, jotta kynsien meikkaus olisi huoliteltu ja onnistunut. Tyynyt on jo valmiiksi kasteltu puhdistusaineella, joten ne ovat valmiita käytettäväksi kynsien meikkaamiseen. Yksi pakkaus sisältää 50 erikoistyynyä, jotka on pakattu käytännölliseen purkkiin, josta ne on helppo poistaa yksitellen.

Se parantaa Striplac-kynsilakan tarttuvuutta

. Käytä puhdistustyynyä valmistellaksesi kynnet optimaalisesti halutulla värillä maalattaviksi. Striplac kynsilakka tarttuu entistä paremmin optimaalisesti puhdistettuihin kynsiin. Kun Striplac-värilakka on levitetty, voit poistaa hikikerroksen Alessandro-puhdistustyynyillä. Tämä antaa kynsimeikille houkuttelevan kiillon. Erikoispadit huokuvat myös viihtyisää persikan tuoksua. Pyyhi kynnen pinta vain huolellisesti tyynyllä ennen lakan levittämistä. Viimeisen lakkauskerroksen jälkeistä loppupuhdistusta varten pyyhi tyynyillä huolellisesti ja perusteellisesti pois inhibiittorikerros, kun viimeinen lakkauskerros on kovettunut Twin Coatilla.
Ainesosat
ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

* Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 17.04.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube