Mega Summer Sale: jopa -75 %* useista tuotteista

Menu

Parfumdreams
4,2 (5)

it Cosmetics Brush Heavenly Luxe #6 Flat Top Foundation Brush

Saatavissa heti
Tuotenro
PayPalKlarna-laskuMasterCardVisa
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Flat Top Foundation Brush, Heavenly Luxe #6
Sarja
Brush
Alalinja
Tarvikkeet
It Cosmeticsin Heavenly Luxe #6 Flat Top Foundation Brush -sivellin on todellinen yleissivellin, joka mukautuu kasvojen jokaiseen kulmaan räätälöidyn muotonsa ansiosta ja auttaa saavuttamaan tasaisen ihonvärin. Näkyvät ihohuokoset ja juonteet minimoidaan, jolloin iho saa virheettömän ja säteilevän lopputuloksen. Tiheä kuohkeuttava sivellin sopii täydellisesti irto- ja kompaktipuuterien sekä nestemäisen meikkivoiteen levittämiseen. Hienot karvat mahdollistavat meikkituotteiden tarkan levityksen. Erityisen soft-touch-kahvan ansiosta siveltimen käsittely on erittäin miellyttävää.

Pakkohankinta jokaiseen meikkilaukkuun

Heavenly Luxe #6 Flat Top Foundation Brush it Cosmeticsilta tekee elämästäsi helpompaa. Synteettisestä materiaalista valmistetut palkitut Heavenly Luxe -karvat eivät putoa ja tekevät levittämisestä lastenleikkiä optimoivan pehmeäpintaisen efektin ansiosta. Hiukset ovat myös eläimettömiä, hygieenisiä ja sopivat kaikille ihotyypeille. Suuren karvatiheyden ansiosta siveltimellä voi levittää meikkivoidetta hyvin peittävästi, mikä auttaa peittämään epätäydellisyydet, huokoset ja hienot juonteet. Saat yksinkertaisesti virheettömän ihonvärin!
4,2
4,2
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 15.07.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube