Suosituimmat hajuvedet ja tuotemerkit

Naisten parfyymien menestystuotteet

Miesten parfyymien menestystuotteet

Suositut parfyymituotteet - viime 60 minuutin aikana

Suositut parfyymituotteet

viime 60 minuutin aikana

Hyötysi yhdellä silmäyksellä

transporter Tilaa hajuvedet ja kauneustuotteet ilman toimituskuluja ja ilman stressiä

Parfumdreamsilta voit tilata mukavasti kotoa käsin online tai matkalla sovelluksemme avulla. Tarjoamme lukuisia joustavia ja turvallisia maksutapoja (esimerkiksi osto laskulle, luottokortti tai Paypal) ja toimitamme ilman toimitusmaksuja 50 euron tavaranarvosta lähtien.

incentive 1-3 ilmaista näytettä

Jotta voisit inspiroitua uusista tuoksuista, lahjoitamme sinulle 1–3 hajuvesinäytettä jokaisen oston yhteydessä.

180 days 180 päivän palautusoikeus

Jos kuitenkin muutat mielesi, voit palauttaa tilauksesi 180 päivän sisällä ja palautamme sinulle täyden hinnan. Toivotamme sinulle huoletonta ostoskokemusta.

Mein Favorit

Mikä parfyymi sopii minulle?

Jo kosmetiikkaikoni Estée Lauder tiesi: "Parfyymi on kuin rakkaus - vähän ei ole koskaan tarpeeksi". Se siivittää itsevarmuutta ja lumoaa ympäristömme. Mutta täydellinen tuoksu täytyy ensin löytää. Me tunnemme kaikki seuraavan tilanteen. Seisomme kosmetiikkaliikkeessä ja monet vaihtoehdot hämmentävät meitä. Kysymme itseltämme: Mikä tuoksu sopii minun persoonallisuuteeni? Mikä tuotemerkki sopii parhaiten minulle? Onneksi on olemassa muutamia perusteita, jotka helpottavat lempituoksumme etsimistä.

Duftnoten von Parfums

Parfyymien tuoksunuotit

Tuoksun tyypissä erotellaan erilaiset nuotit (niin kutsutut tuoksuperheet), jotka kuvaavat tiettyä tuoksukategoriaa. Tärkeimmät nuotit naisilla ovat kukkainen (kukkaistuoksut, kuten iiris, jasmiini tai ruusu), hedelmäinen (hedelmänuotit, kuten persikka tai luumu), Chypre (sitrusöljyt yhdistettynä hedelmäisiin nuotteihin) ja itämainen (animaaliset hajusteet, kuten myski tai vanilja). Myös miehillä käytetään nuotteja Chypre ja itämainen. Niiden lisäksi tulevat sitrus (suuri osuus sitrusnuotteja) ja saniaismainen Fougère (päänuotit tammen sammal ja laventeli), joka tuoksuu erityisen miehekkäältä.

Parfyymien tuoksunuotit
Lieblingsduft

Löydä lempituoksu

Haluamme tehdä täydellisen tuoksun haustasi mahdollisimman helppoa. Siksi voit etsiä parfumdreamsilta mukavasti erityisten nuottien tai ylemmän tason tuoksusuuntausten, kuten "puinen" tai "raikas", mukaisesti. Voit myös suodattaa parfyymimme niiden luonteen mukaisesti ja tarkastella esimerkiksi kaikkia hienostuneita tuoksuja. Kaikille, jotka ovat jo varmoja siitä, minkä parfyymimerkin tai -linjan he haluavat, on käytössä klassinen tuotemerkkihaku.

Beliebte Parfums

Suositut parfyymit miehillä

Myös miehille pidämme sinut ajan tasalla tuoteuutuuksista ja kokoamme yhteen Top 10 -parfyymit. Tällöin yksi on varmaa: Davidoffin "Cool Water" tai Hugo Bossin "Bottled" ovat klassikkoja, joihin voi aina luottaa. Ne vaikuttavat miehekkäiltä ja samanaikaisesti hillityiltä ja vakuuttavat kaikissa tilanteissa. Sopivat partavedet, deodorantit ja suihkugeelit täydentävät monissa linjoissa tarjonnan ja huolehtivat näin täydellisestä tuoksukokemuksesta.

Miesten Top 10 -parfyymit
Parfums und Marken

Parfyymien trendit & inspiraatio

Inspiraatioapuna esittelemme säännöllisesti trendikkäimmät tuoksut naisille ja laadimme suosituimpien parfyymien Top 10 -luettelon. Naisilla CHANELin "Chanel N°5" on yksi kaikkien aikojen legendaarisimmista tuoksuista ja se on lumonnut kosmetiikan maailmaa jo vuodesta 1921 lähtien. Samankaltaista ajatonta eleganssia omaavat Diorin "Poison" ja Lancomen "Trésor". Rahan arvon tuntevat löytävät parfyymien alestamme erityisen edullisia tarjouksia tuoksuista, suihkeista, elvyttävistä voiteista ja paljosta muusta.

Top 10 -parfyymit