ALE
Wella - Repair - Liquid HairWella - Repair - Liquid Hair

Repair
Liquid Hair / Wella

11
100 ml
-60% ohjevähittäishinnasta

BP: € 293,50* / 1000 ml 100 ml

Saatavissa heti

Fire € 29,35*
OVH € 73,38*
sinä säästät: -60% sinä säästät: -64%
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 108580

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua

Kuvaus / Repair Liquid Hair / Wella

Alalinja: SP Care
Sarja: Repair
tuotenimike: Liquid Hair
Iho: nestemäinen
Käyttökohde: hiukset

Kauniit hiukset eivät ole sattumaa, pysyvästi kauniisiin hiuksiin tarvitaan asianmukaista hoitoa ja kosmetiikkaa. Wella on maailmalla tunnettu brändi, jolla on jokaiselle hiustyypille oikeat tuotteet, kuten SP Care. Liquid-tuotelinja tarjoaa nestemäisiä uutteita ja hoitotuotteita, jotka levitetään kevyesti päänahalle ja jotka säännöllisesti käytettynä edistävät luonnollisten hiusten kauneutta ja voimaa. Tämä pätee myös Liquid Hair -tuotteeseen, Wellan uudelleen täytettävään seerumiin, jonka avulla hiusten voimakkuutta ja tuuheutta ja siten niiden luonnollista kauneutta edistetään.

Edistä hiusten luonnollista tuuheutta Liquid Hair -tuotteella

Wellan laadukas hoitotuote asettuu jokaisen hiuksen molekyylirakenteeseen ja vahvistaa hiuksia tuoden niille arvokkaita ravintoaineita. Katkeilevat tai luonnollisesti ohuet hiukset hyötyvät seerumin täyttävästä vaikutuksesta ja saavat uutta lujuutta ja kauneutta, kun tuotetta käytetään säännöllisesti. Kuten kaikki Liquid-linjan kosmetiikka- ja hoitotuotteet, nestemäinen muoto takaa nopean imeytymisen päänahkaan. Jos on olemassa muuta, mikä rasittaa hiuksia tai päänahkaa, Liquid Hair -tuotteella voidaan täydentää Wellan muita hoitotuotteita.

Liquid-tuotteilla ja muilla Wellan tuotteilla saat kauniit hiukset

Liquid Hair -tuotteella uudistetut hiukset eivät vain tunnu vakaammilta, vaan ne myös näyttävät kiiltävämmiltä ja suurivolyymisemmilta. Seerumi sopii yhtä hyvin miehille ja naisille, ja sitä voidaan periaatteessa käyttää missä tahansa ikäryhmässä ja kaikille hiustyypeille. Liquid Hair -tuotteita ja muita hiustenhoito- ja kosmetiikkatuotteita käytetään vakituisesti ammattikampaamoissa, joissa asiakkaat voivat hyötyä Wellan kokemuksesta. Tilaa kätevästi Liquid-sarjan ja muiden tuotesarjojen hoitavia tuotteita internetin kautta ja suo hiuksillesi pientä hemmottelua!

Kysyttävää tuotteesta?

Ainesosat / Repair Liquid Hair / Wella

Aqua, Propylene Glycol, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Amodimethicone, Isopropyl Alcohol, Quaternium-80, Panthenol, Methylparaben, Trideceth-12, Phenoxyethanol, Histidine, Alanine, DisodiumEDTA, Parfum, Citric Acid, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Benzyl Salicylate, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Hydrolyzed Keratin, Sorbic Acid

Asiakasarvostelut
5 (11 Asiakasarvostelut)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja. Arvostelujen aitoutta ei tarkisteta.

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon