ALEPREMIUM
Wella - ReVerse - Regenerating ShampooWella - ReVerse - Regenerating Shampoo Wella - ReVerse - Regenerating Shampoo

ReVerse
Regenerating Shampoo / Wella

2
200 ml
-55% ohjevähittäishinnasta

BP: € 69,90* / 1000 ml 200 ml

Saatavissa heti

Flame € 13,98*
OVH € 31,04*
sinä säästät: -55% sinä säästät: -59%
1000 ml
-60% ohjevähittäishinnasta

BP: € 31,04* / 1000 ml 1000 ml

Saatavissa heti

Flame € 31,04*
OVH € 77,60*
sinä säästät: -60% sinä säästät: -64%
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 108870

Asiakkaat ostivat myös

Kuvaus / ReVerse Regenerating Shampoo / Wella

Alalinja: SP Care
Sarja: ReVerse
tuotenimike: Regenerating Shampoo

Wella ReVerse Regenerating Shampoo antaa vaurioituneille ja kiillottomille hiuksille uutta elinvoimaa, voimaa ja kimmoisuutta sekä suojaa niitä katkeamisilta ja haaroittumisilta.

Antaa väsyneille hiuksille uutta energiaa ja elinvoimaa

Wella ReVerse Regenerating Shampoo on suunniteltu erityisesti vaurioituneille hiuksille, jotka ovat voimattomia ja menettäneet terveen ulkonäkönsä. Aggressiivisen muotoilun, kemiallisten hoitojen tai UV-säteilyn vuoksi hiukset voivat muuttua katkeileviksi ja hauraiksi – niitä on vaikea muotoilla ja ne näyttävät väsyneiltä ja kiillottomilta. Regeneroiva shampoo puhdistaa hiukset erityisen varovasti ja poistaa hellävaraisesti lian, talin ja muotoilutuotteiden jäämät. Samalla se uudistaa stressaantuneita hiuksia ja antaa niille uutta elinvoimaa. Wella ReVerse Regenerating Shampoo sisältää kofeiinia, joka stimuloi solujen aineenvaihduntaa ja edistää hiusten kasvua. Mineraalipitoinen rakkolevä ja vitamiiniyhdistelmä antavat hiuksille tärkeitä ravintoaineita, rakentavat huokoisen hiusrakenteen uudelleen ja varmistavat, että hiukset tulevat vahvemmiksi ja kestävämmiksi ja että hiukset katkeilevat ja haaroittuvat vähemmän. Kosteuttava pantenoli antaa joustavuutta ja kimmoisuutta, jotta hiuksesi näyttävät jälleen elinvoimaisilta, niitä on helppo kammata ja ne loistavat ihanasti.

Kysyttävää tuotteesta?

Ainesosat / ReVerse Regenerating Shampoo / Wella

Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Citric Acid, Dimethiconol, Sodium Citrate, Sodium Xylenesulfonate, Parfum/Fragrance, Panthenol, Sodium Benzoate, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Polyquaternium-10, Salicylic Acid, Laureth-23, Disodium EDTA, Dodecylbenzene Sulfonic Acid, Caffeine, Methylparaben, Polysorbate 20, Sodium Hydroxide, Hexyl Cinnamal, Linalool, PEG-20 Glyceryl Laurate, Alpha-Isomethyl Ionone, Biotin, Sodium Acetate, Linoleic Acid, Tocopherol, Butylene Glycol, Ecklonia Radiata Extract, Magnesium Nitrate, Alcohol Denat., Retinyl Palmitate, Phenoxyethanol, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Caprylic/Capric Triglycerid

Asiakasarvostelut
5 (2 Asiakasarvostelut)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja. Arvostelujen aitoutta ei tarkisteta.

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon