ALE
Wella - ReVerse - 3-Minutes Hair Regenerating Treatment Wella - ReVerse - 3-Minutes Hair Regenerating Treatment

ReVerse
3-Minutes Hair Regenerating Treatment / Wella

1
6 x 20 ml
-58%

BP: € 139,92* / 1000 ml 6 x 20 ml

Saatavissa heti

€ 16,79*
Myyntihinta sitoumuksetta € 40,29*
alhaisin hinta 30 päivään: € 16,79
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 108829

Asiakkaat ostivat myös

Kuvaus / ReVerse 3-Minutes Hair Regenerating Treatment / Wella

Alalinja: SP Care
Sarja: ReVerse
tuotenimike: 3-Minutes Hair Regenerating Treatment

Wella ReVerse 3-Minutes Hair Regenerating Treatment -hiushoito antaa vaurioituneille hiuksille uutta taipuisuutta ja loistavaa kiiltoa.

Uudistaa vahingoittuneet, elottomat hiukset

Kemialliset hoidot, kuten permanentti tai värjääminen, aggressiivinen muotoilu tai UV-säteily rasittavat hiuksia. Usein hiukset menettävät loistonsa, näyttävät haurailta ja olkimaisilta, eikä niitä ole helppo muotoilla. Wella ReVerse 3-Minutes Hair Regenerating Treatment -hoito antaa stressaantuneille hiuksille paljon kosteutta ja laadukkaita ravintoaineita, jotta hiukset voivat säilyttää terveellisen ulkonäkönsä ja kimmoisuutensa. Wella ReVerse 3-Minutes Hair Regenerating Treatment levitetään pyyhekuiviin hiuksiin hiustenpesun jälkeen, hierotaan ja huuhdellaan pois kolmen minuutin kuluttua. Se vahvistaa hiuksia vitamiiniyhdistelmällä, stimuloi hiusten kasvua kofeiinin avulla ja antaa runsaasti kosteutta pantenolilla. Näin hiuksista tulee pehmeät ja joustavat, ja ne on helppo selvittää takuista ja kammata. Hiukset vahvistuvat pysyvästi, ja ne saavat suojan uusia vaurioita vastaan. Hiukset näyttävät hyvinvoivilta ja elinvoimaisilta ja saavat terveen loiston.

Kysyttävää tuotteesta?

Ainesosat / ReVerse 3-Minutes Hair Regenerating Treatment / Wella

Aqua/Water/Eau, Stearyl Alcohol, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Cetyl Alcohol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Glutamic Acid, Parfum/Fragrance, Panthenol, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Methylparaben, Propylparaben, Caffeine, Disodium EDTA, Polysorbate 20, Hexyl Cinnamal, Sodium Chloride, Linalool, PEG-20 Glyceryl Laurate, Alpha-Isomethyl Ionone, Biotin, Citric Acid, Linoleic Acid, Tocopherol, Butylene Glycol, Ecklonia Radiata Extract, Alcohol Denat., Retinyl Palmitate, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride

Asiakasarvostelut
5 (1 Asiakasarvostelu)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja. Arvostelujen aitoutta ei tarkisteta.

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon