ALE
Wella - Shine - Oil SpritzWella - Shine - Oil Spritz

Shine
Oil Spritz / Wella

1
95 ml
-60% ohjevähittäishinnasta

BP: € 159,58* / 1000 ml 95 ml

Saatavissa heti

Fire € 15,16*
OVH € 37,92*
sinä säästät: -60% sinä säästät: -64%
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 106496

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua

Kuvaus / Shine Oil Spritz / Wella

Alalinja: EIMI
Sarja: Shine
tuotenimike: Oil Spritz

Haluatko hiuksiisi hohdokasta kiiltoa vaivattomasti? Silloin Wella Shine Oil Spritz on sinulle juuri oikea tuote! Tämä öljysuihke antaa hiuksille hetkessä loistavan kiillon ja tuntuu täysin painottomalta. Tuotteen käyttö ei näy kampauksestasi millään tavalla. Kiilto näyttää täysin luonnolliselta. Lisäksi Wella Shine Oil Spritz antaa muotoilulle pysyvyyttä estämällä pörröisyyttä tehokkaasti ja kesyttämällä vaivatta myös kurittomat hiukset. Suihke suojaa myös auringon haitallisilta vaikutuksilta suodattamalla UV-säteilyä luotettavasti useiden tuntien ajan.

Terveille kiiltäville hiuksille ja viimeisteltyyn tyyliin

Käytä Wella Shine Oil Spritzia mieluiten joka päivä osana tavallista hiustenhoitoa. Se antaa hiuksillesi upean kiillon ja korkealaatuisen suojan sekä hoitaa niitä tehokkaasti. Suihkuta tuotetta kosteisiin hiuksiin ja anna kuivua tai föönaa kuivaksi. Varmista täydellinen, fantastinen kiilto suihkuttamalla tuotetta vielä uudelleen kuiviin hiuksiin. Voi käyttää öljysuihketta tietysti myös tämän valmistajan lukuisiin muihin hoitotuotteisiin, jotka löydät myös valikoimastamme.

Kysyttävää tuotteesta?

Ainesosat / Shine Oil Spritz / Wella

Disiloxane, Alcohol Denat., Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Panthenol, Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Citronellol

Asiakasarvostelut
5 (1 Asiakasarvostelu)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja. Arvostelujen aitoutta ei tarkisteta.

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon