ALE
SENSAI - Silky Bronze - Anti-Ageing Sun Care Cellular Protective Cream For Face SENSAI - Silky Bronze - Anti-Ageing Sun Care Cellular Protective Cream For Face SENSAI - Silky Bronze - Anti-Ageing Sun Care Cellular Protective Cream For Face

Silky Bronze
Cellular Protective Cream For Face Anti-Ageing Sun Care / SENSAI

0
 
SPF 30 / 50 ml

BP: € 171,72* / 100 ml SPF 30 / 50 ml

Saatavissa heti

€ 85,86*
 
 
SPF 50+ / 50 ml

BP: € 171,72* / 100 ml SPF 50+ / 50 ml

Saatavissa heti

€ 85,86*
 
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 433568

Asiakkaat ostivat myös

Kuvaus / Silky Bronze Cellular Protective Cream For Face Anti-Ageing Sun Care / SENSAI

SENSAI:n Silky Bronze Cellular Protective Cream For Anti-Ageing Sun Care on laadukas kasvohoito, joka torjuu auringon aiheuttamia ikääntymisen merkkejä. Suojakertoimellaan 30 se suojaa luotettavasti UVA- ja UVB-säteilyltä. Sen innovatiivinen Time-Lag -tekniikka estää valaisusta johtuvia ihon ikääntymisen merkkejä, kuten pigmenttiläiskiä ja ryppyjä. Voide kosteuttaa ihoa voimakkaasti ja ravitsee sitä hellävaraisesti. Se tasoittaa ja kiristää ihoa ja antaa säteilevän ihon sekä terveen, pitkäkestoisen rusketuksen.

Erittäin tehokas aurinkohoito samettisen pehmeälle iholle luonnonkauniilla rusketuksella

SENSAI:n Silky Bronze Cellular Protective Cream For Face Anti-Ageing Sun Care tarjoaa iholle tehokkaan suojan haitalliselta auringonvalolta ja auringon aiheuttamaa ihon ikääntymistä vastaan. Se kosteuttaa ja kiristää ihoa. Sen voidemainen rakenne tuntuu miellyttävän virkistävältä, eikä iholle jää valkoisia jäämiä. Se soveltuu kaikille ihotyypeille, eikä sen valmistuksessa ole käytetty eläinkokeita. Levitä aurinkovoidetta kuivalle iholle ennen auringonottoa. Levitä uudelleen useita kertoja päivässä. Nauti silkkisen sileästä, tasaisen ruskettuneesta ihosta!

Kysyttävää tuotteesta?
Asiakasarvostelut
0 (0 Asiakasarvostelut)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon