parfumdreams esittää: Kesän suosikkituoksumme:

Pitkät illat ystävien ja perheen kanssa, luonnossa liikkuminen, päivät täynnä rentoa oloa ja tuoksuja, jotka jäävät pysyvästi mieleen – siitä on meidän kesämme tehty. Kesäisin suosittuja ovat tuoksut, jotka muistuttavat merestä ja elämäniloa pursuavista päivistä – tällaisia ovat pirteät, kukkaistuoksut, joista henkivät raikkaat sitrusnuotit tai merelliset sävyt. Luo onnenhetkiä ja anna kesätuoksuvalikoimamme inspiroida sinua.

Kesäisiä tuoksuja naiselle Kevyet tuoksut miehelle Kesämeikki Hoitoa kesähiuksille Hoitoa kesäiholle Aurinkovoiteet Travel essentials

Kukkaistuoksut

Suosikkimme kaikista kukkaistuoksuista on Lancômen Idôle. Tuoksun sydämen muodostavat kaksi erilaista ruusulajiketta, joiden rinnalla kukoistaa jasmiininkukka sekä sitruksinen raikkaus. Tuoksu on kehitetty naiselta naiselle ja sen raaka-aineet ovat luonnonmukaista alkuperää. Tämä Lancômen aistillinen tuoksu korostaa itsevarmuuttasi ja ainutlaatuisuuttasi.

Sitruksinen tuoksu

Mikään ei tuo mieleen kesää enemmän kuin raikas sitruksinen tuoksu. Guerlainin tuoksu Orange Soleia on juuri tällainen. Tätä Guerlainin merkittävimpään kokoelmaan Aqua Allegoria kuuluvaa tuoksua ei kannata ohittaa. Tuoksukokoelma on saanut inspiraationsa luonnosta, mikä näkyy myös pullon kultaisessa verkossa. Koe tuoksun sisilialainen sitruksisuus ihollasi ja anna sen vivahteiden viedä sinut mukanaan.

Kesätuoksujen sisäpiirivinkit