Kauneusvinkkimme kesään:

Kaunis kesäinen hehku ja meikki, jotka kestävät myös kesähelteessä? Haluamme esitellä sinulle kesän suosikkituotteemme.

Kesäisiä tuoksuja naiselle Kevyet tuoksut miehelle Kesämeikki Hoitoa kesähiuksille Hoitoa kesäiholle Aurinkovoiteet Travel essentials

Täydellinen meikkivoide kesään

Meikkivoiteeseen pätee kesällä seuraava sääntö: vähemmän on enemmän. Valitse meikkivoide, jossa on kevyt koostumus, kuten sävytetty päivävoide tai CC-voide, ja levitä sitä voi ohuelti kasvoille. Suosikkimme on it Cosmeticsin Your Skin But Better CC+ Cream SPF 50+. Se on kosteusvoide, meikkivoide ja aurinkosuoja samassa. Se hoitaa ihoa, suojaa sitä haitallisilta UV-säteiltä ja peittää ihon epätasaisuudet. Vinkkimme: Käytä meikinkiinnityssuihketta, joka pidentää meikin kestoa ja virkistää ihoa.

Glow All Over

Hehkuva ja terve iho – etenkin kesällä iho kaipaa luonnollista meikkiä ja hehkua. Milanin Baked Highlighter kannattaa ottaa osaksi kesämeikkiä. Se vakuuttaa samettisen pehmeällä koostumuksellaan ja sitä voi levittää tarpeen mukaan lisää. Lisää hehkua? Tutustu nestemäisiin highlightereihimme ja kirkastaviin voiteisiimme – ne sopivat sekoitettaviksi meikkivoiteeseen, mikä saa aikaan raikkaan ja hehkuvan ihon.

Tee ihmeitä: Kesämeikki 5 minuutissa

NARSIN Matte Bronzing Powder luo kauniin päivettyneen hehkuvan lookin. Tästä löydät itsellesi aurinkopuuterin, jolla on helppo korostaa kasvoja. Vinkkimme: Aurinkopuuteri on monipuolisuudessaan vailla vertaa. Levitä sitä kasvojen lisäksi myös silmäluomille. Näin luot hetkessä kauniin luonnollisen meikin etkä tarvitse lomallesi muita tuotteita. Luonnollinen kesämeikki syntyy myös nestemäisellä tai voidemaisella poskipunalla. Levitä poskipunaa poskipäille, huulille ja jopa luomille. Koko meikki syntyy alle viidessä minuutissa.

Kesän ehdoton pelastaja: vedenkestävä ripsiväri

Kestävän silmämeikin perusta kesähelteissä ovat vedenkestävät tuotteet – pandasilmiä tuskin kaipaa kukaan! Lancômen Lash Idôle Mascara on tämän kesän kuuma vinkkimme. Innovatiivinen harjas antaa ektsra annoksen volyymia samalla, kun ripsivärin ainesosat hoitavat ja vahvistavat ripsiä. Kaipaatko silmillesi lisää korostusta? Lancômen Lash Idôle Linerilla loihdit upeat silmät seuraaviin kesäjuhliin.

[T]SEO_Sommer_Make-up_2019[/T]