20 %* alennus festarikauteen

Menu

Parfumdreams
5 (6)

JOOP! Lines Vieraspyyhe Musta

Saatavissa heti
Tuotenro
PayPalKlarna-laskuMasterCardVisa
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Vieraspyyhe Musta,
Sarja
Lines
Alalinja
Pyyhkeet
Käyttökohde
kylpyhuone
Käytännöllinen musta Lines-vieraspyyhe JOOP! -merkiltä on ihastuttava lisä vieraskylpyhuoneeseen. Pyyhe on kooltaan 30 x 50 cm, eikä se täytä ainoastaan käytännöllistä tehtäväänsä kuivata kädet pesun jälkeen, vaan tekee myös muotoilullisesti vaikutuksen. Hienovaraiset värit ja yksinkertainen kuvio muodostavat harmonisen yhdistelmän ja tekevät pyyhkeestä tyylikkään ja hillityn apurin vieraskylpyhuoneeseen.

Mukava katseenvangitsija kylpyhuoneessa

Vaaleanharmaan, mustan ja tummanharmaan neutraalien värien ansiosta, joita rikkovat valkoiset elementit, JOOP! pyyhe sopii mihin tahansa kylpyhuoneen muotoiluun. Haluaisitko pehmentää näyttävästi muotoiltua kylpyhuonetta vieraspyyhkeen yksinkertaisella muotoilulla? Vai onko kylpyhuoneesi muutenkin hillityn tyylikäs, jolloin Lines-pyyhe sulautuu täydellisesti sisustukseen? Molemmat ovat mahdollisia! Aina näkyvissä: tuotemerkin logo, joka ilmaisee tyylikkäästi mieltymyksesi laadukkaisiin kylpyhuonetekstiileihin. Kompaktin pyyhkeen voi tietysti antaa myös lahjaksi. Loppujen lopuksi pieni lahja kylpyhuonetekstiileistä, kenties yhdessä sopivan saippuan kanssa, tulee aina hyvin perille. Tai voit käyttää Linesin mustaa vieraspyyhettä itse - käsienpesun tai jalkakylvyn jälkeen. Se on aina koristeellinen kylpyhuoneessa, ja saatavilla on myös yhteensopivia kylpyhuonetekstiilejä, kuten JOOP! suihkupyyhkeitä.
5,0
5
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 23.07.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube