Clinique - Silmät - Lash Power Mascara Set Clinique - Silmät - Lash Power Mascara Set

Silmät
Lash Power Mascara Set / Clinique

0
 
Lash Power Mascara Black Onyx 6 ml + Moisture Surge Eye 5 ml + Quickliner for Eyes Intense Chocolate 0,14 g / 1 Stk.
-16%

BP: € 20,95* / 1 Kpl Lash Power Mascara Black Onyx 6 ml + Moisture Surge Eye 5 ml + Quickliner for Eyes Intense Chocolate 0,14 g / 1 Stk.

€ 20,95*
€ 25,01*
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 533559

Kuvaus / Silmät Lash Power Mascara Set / Clinique

Cliniquen Eye Make-up - Lash Power Mascara Set Tämä Cliniquen setti koostuu ripsiväristä Lash Power Mascara Black Onyx (6 ml), silmänympärysvoiteesta Moisture Surge Eye (5 ml) ja rajauskynästä Quickliner for Eyes Intense Chocolate (0,14 g). Lash Power Mascara -ripsiväri on pitkäkestoinen ja sopii luonnolliseen ilmeeseen. Ainutlaatuinen kapea tarkkuusharja erottelee ja pidentää ripset ja ulottuu pienimpiinkin silmäripsiin. Eksklusiiviset vaikuttavat ainesosat kietovat ripset mikrohienoon suojakilpeen ja antavat niille kiiltoa ja taivuttavat ripsiä. Cliniquen innovatiivisen lämpötekniikan ansiosta Lash Power Mascara -ripsiväri kestää jopa 24 tunnin ajan valumatta. Tämä silmälääkärin testaama ripsiväri on nopea ja helppo poistaa lämpimällä vedellä.

Lash Power Maskara Set -setti säteilevän kauniille silmille

Quickliner for Eyes on varustettu käytännöllisellä kääntömekanismilla ja siksi erityisen helppokäyttöinen. Pitkäkestoinen kajalkynän rakenne on silkkisen pehmeä ja antaa silmämeikille luonnollisen ilmeen. Rajauksia voidaan levittää pehmeästi applikaattorilla utuista silmämeikkiä varten. Erittäin kevyt, virkistävä silmägeeli Moisture Surge Eye kosteuttaa täydellisesti 96 tunnin ajan. Se on rikastettu värillisillä lipideillä, E- ja C-vitamiineilla sekä arvokkaalla aaloevoilla ja rauhoittaa ja viilentää herkkää silmänympärysaluetta.

Kysyttävää tuotteesta?

Asiakkaat ostivat myös

Bestsellers

Asiakasarvostelut
0 (0 Asiakasarvostelut)