Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams
0 (0)

ANNEMARIE BÖRLIND Silmät Natural Curl Mascara

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Natural Curl Mascara,
Sarja
Silmät
Alalinja
Meikit
iho
kaikki ihotyypit
ominaisuus
hoitava, korkeapigmenttinen
Tuotenimike
ei sisällä mikromuoveja, parabeeniton, parafiiniton, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, silikoniton
Käyttökohde
kasvot, Silmät
Vaikutus
muotoilun kiinnittävä, volyymia lisäävä
Aurinkosuojakerroin
50+
ANNEMARIE BÖRLIND Natural Curl Mascara -ripsivärin avulla dramaattinen ripsiulottuvuus tulee lähes luonnostaan. Pekkiselluloosakuidut takaavat volyymin ja väripigmenttien hyvän kiinnittymisen ripsiin. Muut luonnolliset ainesosat, kuten kastoriöljy ja marulaöljy, ravitsevat ripsiä ja mahdollistavat niiden pehmeän kasvun. Silmät korostuvat ja viimeistelevät meikin täydellisesti.

Yhdessä luonnon kanssa jo vuosikymmeniä

ANNEMARIE BÖRLIND -tuotemerkki on ollut synonyymi tehokkaalle luonnonkosmetiikalle jo vuosikymmeniä. Aina kun mahdollista, käytetyt ainesosat ovat peräisin valvotusta luonnonmukaisesta viljelystä tai luonnonvaraisista kokoelmista. Tuotteisiin käytetty vesi on oma syvä lähdevesi Schwarzwaldin alueelta ja se on erinomaista laatua. Koko tuotevalikoima on vapaa mikromuoveista, silikoneista ja muista ei-toivotuista ainesosista. Lukuisat palkinnot vahvistavat sekä tuotteiden tehokkuuden että niiden valmistuksen kestävyyden. ANNEMARIE BÖRLINDin tuotteissa laatu ja tehokkuus ovat aina etusijalla. Tämä näkyy myös Natural Curl Mascarassa. Ainesosat ovat täydellisessä sopusoinnussa keskenään. Intensiiviset väripigmentit ja ravitsevat öljyt saavat silmät loistamaan ja antavat meikille sen tietynlaisen säväyksen.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube