Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams
0 (0)

ANNEMARIE BÖRLIND Silmät Long Lasting Volume Mascara

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Long Lasting Volume Mascara,
Sarja
Silmät
Alalinja
Meikit
iho
kaikki ihotyypit
Tuotenimike
ei sisällä mikromuoveja, parabeeniton, parafiiniton, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, silikoniton
Käyttökohde
kasvot, Silmät
Aurinkosuojakerroin
50+
ANNEMARIE BÖRLINDin Long Lasting Volume Mascara takaa henkeäsalpaavat ripset täynnä volyymia. Innovatiivinen ja luonnollinen meikki kestää useita tunteja. Selluloosakuidut on uutettu erityisesti kaurasta, mikä takaa äärimmäisen pitkäkestoisen koostumuksen. Ne kehittävät ripsien täyden volyymin ja takaavat ilmeikkäät silmät. Ainesosa männynhartsi antaa luonnollisen kalvon. Kaikki ANNEMARIE BÖRLIND -tuotteet ovat vapaita mikromuoveista ja mineraaliöljyjohdannaisista. Silmälääkäri on vahvistanut Long Lasting Volume Mascara -tuotteen yhteensopivuuden. Soveltaminen: Levitä harja suoraan ripsirajaan ja vedä ripsiväri kärkiin. Toista käsittelyä, kunnes saavutat optimaalisen lopputuloksen. Vinkki lisää volyymia: Levitä ripsiväriä ripsien ylä- ja alapäähän siksak-liikkein.

Miksi ANNEMARIE BÖRLIND?

Miksi ANNEMARIE BÖRLIND? Mustametsästä peräisin oleva luonnonkosmetiikkasarja tekee vaikutuksen luonnollisilla koostumuksillaan. Raaka-aineet ovat kaikki luonnosta peräisin ja huolella valittuja. Ne ovat peräisin joko valvotusta luonnonmukaisesta viljelystä tai luonnonvaraisesta sadosta. Myös tuotantoon käytetty vesi on peräisin yrityksen omista lähteistä Schwarzwaldin alueella. Valmistajan tuotteilla teet hyvää itsellesi, ihollesi ja ympäristölle! Tilaa meikit BÖRLINDiltä nyt ja korosta silmiäsi Long Lasting Volume Mascara -maskaralla.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube