parfumdreams esittelee scandi beautyn

Skandinaavisilla beauty-tuotteilla luonnollista kauneutta

Skandinaaviset kosmetiikka- ja hoitotuotteet ovat täydellisiä sinulle, jos olet kiinnostunut luonnollisista ainesosista ja laadusta. Scandi Beauty -trendissä katsotaan, mitkä aineet sopivat iho- ja hiustyypillesi. Siinä panostetaan jo vuosisatojen ajan erityisesti paikallisen luonnon uutteisiin. Näin skandinaavisissa tuotteissa on levien, merisuolan, dyyniyrttien tai metsä- ja niittykukkien kaltaisia ainesosia.

 
Pflege

Skandinaaviset hoitotuotteet

Vartalonhoito
Makeup

Skandinaavinen kehonhoito

Skandinaavinen kehonhoito
Geschenksets

Scandi Hair

Scandy Hair

Täydellinen skandinaavinen hoitorutiini

On tärkeää, että kehoa, ihoa ja hiuksia hoidetaan sopivilla tuotteilla oikeassa järjestyksessä. Scandi beauty synnyttää sopivan hoitorutiinin, jonka tuotteet on sovitettu toisiinsa. Scandi beauty perustuu keveyteen.

Blue Nails

1. Puhdistus

Pohjoisen kylmästä ja kosteasta ilmasta huolimatta skandinaavinen kosmetiikka on tunnettu virheettömästä ihostaan. Siksi kasvojen oikea puhdistus aamuin ja illoin on erityisen tärkeää. Viikon tai kahden välein voidaan käyttää kuorinta-aineita ja kasvonaamioita tehostamaan hoitovaikutusta. Myös hiukset tulisi pestä sopivalla tuotteella. Jotta myös kädet pysyisivät kauniina, suosi luonnollisia saippuoita, joissa on hoitavia ainesosia.

Jetzt entdecken
Modern French

2. Hoito

Seuraava vaihe johtaa terveeseen ihonväriin. Hoitotuotteet tulisi levittää aamuisin ja iltaisin suoraan puhdistuksen jälkeen ja myös niiden tulisi sopia ihotyyppiin. Seerumit tai geelipohjaiset hoitotuotteet ovat kevyt hoito päiväksi ja pohja seuraavalle meikille. Erityisen kuivalle ja rasittuneelle iholle voidaan levittää illalla hoitava ja tehokas voide. Luonnollisesti tämä koskee myös käsien ja jalkojen hoitoa. Skandinaviassa panostetaan terveisiin ja tuuheisiin hiuksiin. Sitä varten käytetään säännöllisesti hoitotuotetta. Ihanteelliseen hiustenhoitoon kuuluu viikon tai kahden välein hiusnaamio tai hiuskuuri.

Mehr erfahren!
Pastell Love

3. Stailaus

Lopuksi keskitytään stailaukseen. Skandinaavinen tyyli vakuuttaa raikkaalla luonnollisuudellaan. Ilmava ja avoin kampaus, kevyt päivämeikki ja hoidetut kädet ovat scandi beautyn tunnusmerkkejä. Voit mielellään käyttää värejä huulissa ja kynsissä.

Jetzt entdecken
Scandy Beauty Highlight

Foreo UFO Mini 2

UFO™ 2 Mini on luotu nopeutettua naamiohoitoa varten. Ihostasi tulee vain 90 sekunnissa parempi, kimmoisampi, nuorempi ja se tuntuu uskomattoman hyvältä. Hellät sykäykset parantavat ainesosien vastaanottoa. 8 LED-valoa elvyttävät ihoa. Ultranopea lämpeneminen 45 °C:seen valmistelee ihoa ja avaa huokoset. Sovelluksessa on esiohjelmoituja hoitoja joka tyypille, kaikenikäisille ja jokaiseen iho-ongelmaan.
Tutustu nyt