22%* ale + 10%*** Premium-jäsenenä

Menu

Parfumdreams

Anna omien väriesi hehkua ja juhlista Pride-kuukautta parfumdreamsin kanssa

Kesäkuu on Pride-kuukausi – hetki, jolloin LGBTQIA+-yhteisöt kokoontuvat yhteen maailmanlaajuisesti ja juhlistavat monimuotoisuutta ja yksilöllisyyttä. Kuukausi on täynnä juhlaa, mutta myös muistutus niistä haasteista ja kamppailuista, joita samanarvoisuus ja hyväksyntä vaatii.

Me parfumdreamsillä haluamme ilmaista selvästi kantamme monimuotoisuuden, itsensä kehittämisen ja hyväksynnän puolesta – täysin riippumatta sukupuolesta, alkuperästä, ihonväristä tai seksuaalisesta suuntautumisesta. Me uskomme, että kaikilla ihmisillä pitäisi olla oikeus ilmaista itseään ja kokea rakkautta. Yhdessä kanssanne voimme kasvattaa kunnioituksen, suvaitsevuuden, vapauden ja rakkauden ilmapiiriä. Lue lisää aiheesta, tutustu meikkeihin ja muihin luottotuotteisiin ja juhlista Pride-kuukautta kaikissa sen väreissä.

Löydä oma Pride-lookisi

Ei pelkkiä värejä: mistä Pride-kuukaudessa on kyse?

Pride-kuukausi on muutakin kuin värikkäitä paraateja ja festivaaleja. Tämän kuukauden aikana juhlitaan LGBTQIA+-yhteisön monimuotoisuutta ja kiinnitetään huomiota jatkuviin kamppailuihin tasa-arvon ja hyväksynnän puolesta. Sateenkaarilippu toimii tämän symbolina. Sen värit edustavat rakkauden ja yhteenkuuluvuuden eri puolia, ja ne heijastuvat myös asuissa ja meikeissä.

Uskalla näyttää persoonallisuutesi ja yksilöllisyytesi

Sateenkaaren takana: mitä oikein on LGBTQIA+?

Kirjainyhdistelmä LGBTQIA+ viittaa eri sukupuoli-identiteetteihin ja seksuaaliseen suuntautumiseen. Kirjaimet tulevat sanoista lesbo, homo, biseksuaali, transsukupuolinen, queer, intersukupuolinen ja aseksuaalinen. Plusmerkki (+) symboloi seksuaalisia suuntautumisia ja sukupuoli-identiteettejä, jotka eivät suoraan sisälly näihin termeihin, kuten panseksuaalisuus.

Ole rohkea ja näytä omat värisi

Jokaisen ihmisen on saatava olla vapaasti oma itsensä ilman syrjinnän pelkoa. Sinun ei tarvitse identifioida itseäsi LGBTQIA+-henkilöksi osallistuaksesi Pride-tapahtumiin. Jokainen on tervetullut mukaan osoittamaan tukeaan. Valitsitpa sitten rohkeita sateenkaaren värejä tai hienovaraisia korostuksia, voit tuoda esiin persoonallisuuttasi meikilläsi. Käytä siis Pride-kuukausi yhteisön juhlistamiseen, oppimiseen ja osallistumiseen.

Tutustu LGBTQIA+-ystävällisten merkkien tuotteisiin

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 24.06.2024 saakka.


***Premium-alennus ei koske lahjakortteja. Kaikki muut ehdot löydät osoitteesta www.parfumdreams.fi/parfumdreams-premium.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube