22%* ale + 10%*** Premium-jäsenenä

Menu

Parfumdreams
0 (0)

bareMinerals Kasvot Complexion Rescue Smoothing Face Brush

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Smoothing Face Brush, Complexion Rescue
Sarja
Kasvot
Alalinja
Sivellin
Tuotetyyppi
Meikkisiveltimet
Käyttökohde
kasvot
Käsintehty virheettömän ja täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi Complexion Rescue Foundation -sävytuotteella, tämä kaksinkertainen synteettinen sivellinkarva mahdollistaa meikin hallitun levittämisen ja helpon sekoittamisen pehmeän ja tasaisen meikin levityksen aikaansaamiseksi. Tiiviisti sidotut, kaarevat synteettiset siveltimen karvat mahdollistavat täydellisen meikin tarttumisen. Pitkät, norsunluunväriset siveltimen karvat on venytetty pienimpään halkaisijaan ja lisäävät joustavuutta, mikä mahdollistaa painottoman, pyyhkäisevän meikin levittämisen ja taputtelun.
Käyttö
Levitystekniikka: Buff & Blend
Levitä herneen kokoinen määrä Complexion Rescue -voidetta Smoothing Face Brush -siveltimeen ja levitä pyörein liikkein. Jos haluat enemmän peittävyyttä, paina sivellintä voimakkaammin levityksen aikana. Käytä kevyempää peittävyyttä varten kevyttä painallusta.
Jos levität meikkivoiteen mieluummin sormilla, pyyhkäise siveltimellä varovasti ihoa sen jälkeen, jotta meikki saa pehmeän ja tasaisen lopputuloksen.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 24.06.2024 saakka.


***Premium-alennus ei koske lahjakortteja. Kaikki muut ehdot löydät osoitteesta www.parfumdreams.fi/parfumdreams-premium.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube