ALE
Wella - Kampaamotekniikka - StyleWella - Kampaamotekniikka - Style
1 Kpl
-66% ohjevähittäishinnasta

BP: € 126,74* / 1 Kpl 1 Kpl

Flame € 126,74*
OVH € 372,50*
sinä säästät: -66% sinä säästät: -69%
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 106533

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua

Bestsellers

Kuvaus / Kampaamotekniikka Style / Wella

Alalinja: Professionals
Sarja: Kampaamotekniikka
tuotenimike: Style

Luonnonkiharat ovat kauniin näköisiä, mutta monet, joilla on luonnonkiharat, haluavat suorat hiukset voidakseen toteuttaa uusimmat kampausideansa. Kansainvälisenä hiustenhoidon ja kosmetiikan brändinä Wella tarjoaa oikeanlaista kampaamotekniikkaa, jolla kihara tukka voidaan suoristaa lempeästi. Edition Style -suoristusrauta on kätevä ja helppokäyttöinen laite, jota voidaan käyttää kotona ja ammattimaisissa kampaamoissa. Kun siihen lisätään hiustenkuivaaja ja muita Wellan kampaamotekniikkatuotteita, kylpyhuoneen tai kampaamon täydellinen varustus on helposti koossa. Verkkokauppamme tarjoaa myös houkuttelevat tilausehdot.

Suorista hiukset laadukkailla Wellan laitteilla

Style-suoristusrauta kuuluu Wellan Professionals-sarjaan ja kertoo siten sen soveltuvuudesta päivittäiseen työhön kampaamoissa maailmanlaajuisesti. Suoristusraudan pitkä ja kätevä muoto takaa turvallisen käytön, ja raudan lämpölevypinta käsittelee hellästi jokaisen hiuksen. Nykyaikaisella tekniikalla varustettua suoristusrautaa ammattimaisesti käytettäessä ei tarvitse pelätä hiusten polttamista. Style-suoristusrautaa on erittäin helppo käyttää vain muutamalla painikkeella. Erityinen etu on asteittainen lämpötila-asetus, joka mahdollistaa yksilöllisen mukauttamisen kulloiseenkin hiustyyppiin.

Yksinkertaista muotoilua ja kosmetiikkaa laadukkailla Wella-tuotteilla

Modernia kampaamotekniikkaa käytetään yhä enemmän myös omassa kylpyhuoneessa ainutlaatuisen muotoilun aikaansaamiseksi käymättä ammattimaisessa kampaamossa. Style-suoristusraudalla ja muilla Wellan kampaamotekniikkaan kuuluvilla tuotteilla hiustenmuotoilu on helppoa ja turvallista ja houkuttelee luomaan jännittäviä kampauksia. Hiustenhoitoon ja kosmetiikkaan liittyvät muut tuotteet ovat myös osa Wellan monipuolista tuotevalikoima. Voit tutustua koko valikoimaan verkkokaupassamme. Klassisen suoristusraudan lisäksi verkkokaupassamme on myös muita teknisiä tuotteita, kuten partakoneita ja hiustenkuivaajia, jotta voit toteuttaa persoonallista tyyliäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

WEEE-nro: DE42465433

Kysyttävää tuotteesta?
Asiakasarvostelut
5 (1 Asiakasarvostelu)