-22 %* useista tuotteista

Tuotteisiin

Menu

Parfumdreams
5 (6)

Wella Hiusvärit Magma Post Treatment

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Magma Post Treatment,
Sarja
Hiusvärit
Alalinja
Professionals
Saat nauttia hiusväristäsi ja -sävystäsi pidempään, kun käytät värjäyksen jälkeen Wella Magma Post Treatment -jälkikäsittelyainetta. Tämä erikoistuote tehostaa hiusvärin intensiivisyyttä ja kiinnittää sen heti värjäyksen jälkeen. Lisäksi tämä Professionals-sarjan tuote antaa hiuksille ylellisen kiillon ja hoitaa värjättyjä hiuksia tehokkaasti. Se neutraloi värjäyksessä käytettyjä haitallisia aineita ja saa aikaa kestävän kiillon. Käytä ainetta heti hiusten sävytyksen tai värjäyksen jälkeen.

Helppokäyttöinen tuote saa värin kestämään

Magma Post Treatment -ainetta kannattaa käyttää jokaisen värjäyskerran jälkeen. Se sopii erityisen hyvin yhteen Wellan hiusvärien ja sävytteiden kanssa, koska tuotteet on sovitettu optimaalisesti toisiinsa. Levitä tuotetta huuhdeltuihin, kosteisiin hiuksiin ja anna sen vaikuttaa vähintään viisi minuuttia. Huuhtele sitten hiukset huolellisesti. Lisää hoitavaa vaikutusta pesemällä hiukset lopuksi värjätyille hiuksille tarkoitetulla erikoisshampoolla. Käytä mieluiten Professionals-sarjan shampoota. Tämä parantaa suojavaikutusta merkittävästi.
Ainesosat
Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Parfum/
Fragrance, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Linalool, Hexyl Cinnamal, Titanium Dioxide (CI 77891).
5,0
5
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 17.06.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube