ALE
Wella - Hiusvärit - Magma Clear PowderWella - Hiusvärit - Magma Clear Powder

Hiusvärit
Magma Clear Powder / Wella

1
120 g
-60% ohjevähittäishinnasta

BP: € 197,42* / 1000 g 120 g

Saatavissa heti

Fire € 23,69*
OVH € 59,20*
sinä säästät: -60% sinä säästät: -64%
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 108053

Asiakkaat ostivat myös

Kuvaus / Hiusvärit Magma Clear Powder / Wella

Alalinja: Professionals
Sarja: Hiusvärit
tuotenimike: Magma Clear Powder

Wellan uuden Magma Clear Powder -jauheen avulla voit vaalentaa hiuksesi hitaasti sävyihin, joita et ole ennen ole nähnyt. Uusi tuote toimii yhdessä sopivan hapetteen kanssa, ja sitä on saatavana niin vaaleille hiuksille kuin ruskeille ja punasävyisille hiuksille. Hiukset vaalentuvat pehmeästi ja hellästi useassa vaiheessa. Hiusten lähtövärin ja käytetyn vivahteen mukaisesti voit saavuttaa hyvin erilaisia, jännittäviä sävyjä, jotka antavat sinulle täysin uuden ilmeen. Mitä vähemmän hapetetta käytät, sitä kestävämpi väritulos on. Muotoile oma lookisi yhä uudelleen ja uudelleen tällä ammattimaisella, kampaamotasoisella tuotesarjalla.

Helppo käyttää upeiden tyylien luomiseen

Wellan Magma Clear Powder on erittäin helppokäyttöinen. Vaalennustulos riippuu siitä, minkälaisen annoksen laitat hapetetta ja minkä sävyn valitset. Näin saadaan valtavan suuri hiusvärivalikoima, jonka avulla voit muokata ilmettäsi yksilöllisesti. Tuote sopii parhaiten foliolla tehtäviin raitoihin ja vapaan käden tekniikoihin, joiden avulla voit saavuttaa upeita väriefektejä hiuksiisi. Tuote kannattaa yhdistää Wellan Freelights-hapetteen kanssa, joka on optimaalisesti sovitettu siihen ja antaa parhaat tulokset.

Kysyttävää tuotteesta?

Ainesosat / Hiusvärit Magma Clear Powder / Wella

Kaolin, Potassium Persulfate, Sodium Silicate, Paraffinum Liquidum, Ammonium Persulfate, Hydroxyethylcellulose, Sodium Stearate, Disodium EDTA, Carbomer, Xanthan Gum, Silica, Aqua

Asiakasarvostelut
5 (1 Asiakasarvostelu)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja. Arvostelujen aitoutta ei tarkisteta.

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon