ALE
Shiseido - Powder - Aura DewShiseido - Powder - Aura Dew Shiseido - Powder - Aura Dew Shiseido - Powder - Aura Dew

Powder
Aura Dew / Shiseido

0
 

No. 01 / 7 g

€ 25,95*
OVH € 34,68*
 

No. 02 / 7 g

€ 25,95*
OVH € 34,68*
 

No. 03 / 7 g

€ 25,95*
OVH € 34,68*
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 40132

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua

Bestsellers

Kuvaus / Powder Aura Dew / Shiseido

Alalinja: Facial makeup
Sarja: Powder
tuotenimike: Aura Dew

Shiseidon kasvomeikkisarjan Aura Dew tarjoaa sinulle moniulotteisen korostuskynän ja tuo ihollesi erittäin hienoja japanilaisia helmiä vaaleanpunaisella, hopealla ja kullalla pehmeällä, läpinäkyvällä pohjalla ja sulautuu saumattomasti mihin tahansa ihon sävyyn. Vallankumouksellinen rakenne takaa sen, että tämä korostuskynä pysyy iholla 12 tuntia ja se voidaan helposti sijoittaa silmän, huulen tai posken alueille menettämättä väriä tai lisäpainoa. Voit valita kolmesta kirkkaasta väristä, joiden inspiraationa ovat Tokion loistavat valot.

Shiseidon Aura Dew -kasvomeikki vakuuttaa heti

Käytä yksinkertaisesti vain sormenpäitäsi tai meikkisivellintä levittääksesi tämän painottoman korostuskynän kasvojen korkeisiin kohtiin. Näin varmistat, että ihosi saa terveen näköisen, valovoimaisen hehkun. Voit myös laittaa korostuskynää meikin päälle varmistaaksesi, että se myös loistaa ja että huomio kohdistuu suoraan huoliteltuun ihoon. Sen kaavan pohjana on Clarity-Matrix, läpinäkyvä pohja, joka sisältää silikonipolymeerejä ja uusimman sukupolven kiinteyttäjiä. Lisäksi japanilaiset helmet varmistavat, että valo taittuu ja kiilto jakautuu.

Kysyttävää tuotteesta?

Ainesosat / Powder Aura Dew / Shiseido

ISODODECANE, MICA, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, POLYSILICONE-11, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), PETROLATUM, BUTYL ACRYLATE/HYDROXYPROPYL DIMETHICONE ACRYLATE COPOLYMER, IRON OXIDES (CI 77491), TIN OXIDE, SILICA, TALC, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, [+/-(may contain/peut contenir)IRON OXIDES (CI 77499), IRON OXIDES (CI 77492), CARMINE (CI 75470)]

Asiakasarvostelut
0 (0 Asiakasarvostelut)