Mega Summer Sale: jopa **-75 %*** useista tuotteista

Menu

Parfumdreams
4,8 (628)

Prada Paradoxe Eau de Parfum Spray - uudelleentäytettävä suihke

Saatavissa heti
Tuotenro
PayPalKlarna-laskuMasterCardVisa
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
Päätuoksu
neroli
Sydäntuoksu
ambrofix
Pohjatuoksu
myski
tuotenimike
Eau de Parfum Spray - uudelleentäytettävä suihke,
Sarja
Paradoxe
Alalinja
Naisten tuoksut
tuoksunuotti
puuterimainen
tuoksusuuntaus
puuterimainen
Tuotetyyppi
spray
Käyttökohde
vartalo

Pradas Paradoxe Eau de Parfum on kukkainen tuoksu naisille, joka kutsuu kantajansa löytämään monimutkaisuutensa ja ilmaisemaan sen ulkomaailmalle. Samalla tuoksu rohkaisee sinua olemaan koskaan samanlainen, vaan pysymään aina uskollisena itsellesi.
- Feminiininen ja kukkainen tuoksu
- Juhlistaa naisen moninaisuutta
- Kutsuu sinua pysymään uskollisena itsellesi

Feminiininen tuoksu, joka ilmentää naisen moninaisuutta

Pradas Paradoxe Eau de Parfum yhdistelee kukkaisia ja feminiinisiä vivahteita luoden poikkeuksellisen tuoksukokemuksen. Se alkaa raikkaan nerolin huippuvivahteella, joka yhdistyy Ambrofix™:n kanssa sydäntuoksussa. Tämä on kestävästi hankittua, sokeriruo'osta peräisin olevaa meripihkaa, joka kohtaa Serenolide™:n pohjanuotissa. Tämä myskimolekyyli valloittaa erityisellä intensiteetillä ja edustaa aistillista lämpöä, joka täydentää harmonisesti tämän tuoksukokemuksen. Pakkaus on yhtä ristiriitainen kuin naisille suunnattu tuoksu. Pradan Paradoxe Eau de Parfum valloittaa tuoksupullolla, jolle on ominaista ikoninen kolmiologo, joka lumoaa kulmillaan ja kaarevuudellaan. Samalla mustan ja vaaleanpunaisen väriyhdistelmä herättää kaikkien huomion.

Käyttö
Pradan Paradoxe Eau de Parfum pääsee parhaiten avautumaan kukkaisista sävyistään, kun sitä suihkutetaan noin 20 cm:n etäisyydeltä lämpimälle ja hyvin kostutetulle iholle.

Täyttääksesi tuoksun uudelleen, irrota vain korkki pullosta ja kierrä suihkutuslisäosa irti. Aseta sitten uudelleentäyttö ylösalaisin avoimeen pulloon ja käännä kierremekanismi ON-asentoon. Heti kun pullo on täyttynyt kokonaan, neste pysähtyy automaattisesti. Käännä sitten täyttöpullon kiertomekanismi OFF-asentoon ja poista täyttö pullosta. Kierrä lopuksi ruiskutuslisälaite takaisin pulloon ja aseta korkki takaisin paikalleen. Siinä kaikki!
4,8
4,8
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 17.07.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube