Police hajuvesi

2
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Police hajuvesi: voimakas, energinen, tunnistettava

Italialainen lifestyle-merkki Police on ollut markkinoilla 80-luvun alusta lähtien, ja se tuli tunnetuksi melko nopeasti merkkinä, joka luo erottuvan ilmeen rikkomalla tyylirajoja. Alun alkujaan Police tunnettiin säväyttävistä aurinkolaseista, jotka henkivät vahvaa identiteettiä. 90-luvun lopulla merkiltä tuli markkinoille Police-hajuvesi, joka herätti huomiota epätavallisilla pääkallon muotoisilla pulloillaan. Kapinallista ei kuitenkaan ollut pelkkä ulkonäkö. Myös hajuvesipullon sisältö oli jotain ainutlaatuista.

Yhteistä kaikille erilaisille merkin naisten ja miesten hajuvesille on niiden voimakkuus ja energisyys. Välimerellinen, italialainen tunnelma on upotettu taitavasti kapinalliseen suurkaupunkityylin, joka näkyy kaikissa Police-hajuvesissä.

parfumdreamsiltä löydät suositun italialaisen Police-merkin hajuvedet naisille ja miehille. Erilaisia Police Eau de Toilette tai Police Eau de Parfum -tuoksuja löydät kattavasta valikoimasta jokaiseen makuun. Nämä hajuvedet korostavat omaa yksilöllistä luonnettasi upean energisesti.

Police hajuvedet ihastuttavasta kapinalliseen

Police-hajuvedet naisille huokuvat itseluottamusta ja viettelevää voimaa. Hajuveden villi ja aistillinen puoli korostaa naisen viettelevää puolta. Klementiinin ja limen nuotit sekä karamellin, myskin ja santelipuun lämpimät sävyt tekevät tuoksuyhdistelmistä ainutlaatuisen upeita.

Myös Policen pehmeät kukkaistuoksut punaisten hedelmien, jasmiinin ja patsulin sävyineen kuuluvat naisten valikoimaan. Pääkallon muotoiseen pulloon pakatut hajuvedet vaikuttavat ainutlaatuisilta ja pysyvät muistissa pitkään.

Toisinaan trendikäs, toisinaan ulkopuolinen, mutta aina kapinallinen ja maskuliininen: näin kuvailevat käyttäjät erikoisia Police-tuoksuja. Intensiivisen väkevät hedelmäiset aromit ja välimerelliset tuoksunuotit ovat keskeinen osa Policen miesten hajuvesiä.

Osta Police-hajuvesi netistä parfumdreamsiltä

Parfumdreams tarjoaa kattavan valikoiman epätavallisia Police-hajuvesiä. Täältä löydät niin unisex-tuoksuja kuin näyttäviä hajuvesiä miehille ja naisille. Haluatko ilahduttaa jotakuta erityistä? Mitä jos antaisit hänelle lahjapakkauksen, joka sisältää Police Eau de Toilette -tuoksun ja yhteensopivan vartaloemulsion. Tilaa nyt netistä tuotteet kotiisi helposti ja edullisesti parfumdreamsin laadukkaasta valikoimasta.