Marvis

12
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Marvis: houkuttelevia hampaidenhoitotuotteita Italiasta

Italialainen tuotemerkki Marvis on erikoistunut laadukkaisiin hampaidenhoitotuotteisiin jo vuodesta 1958 lähtien. Yrityksen perusti Earl Franco Cella di Rivara, joka keskittyi alun perin tupakoitsijoihin. Erityisen voimakkaalla mintun maulla hän koitti parantaa hampaidenhoitokokemusta ja tähän tarkoitukseen hän kehitti Classic Strong Mint -hammastahnan.

70-luvulla merkki tuli ensi kertaa tunnetuksi, mutta suuri läpimurto tapahtui vasta lähes vuosituhannen vaihteessa. Vuonna 1997 kosmetiikkayritys Ludovico Martelli Srl osti Marvisin ja asemoi Marvis-hammastahnan luksustuotteeksi. Näin alkoi menestystä tulla ja yritys pääsi aloittamaan maailmanvalloituksen.

Mikä erottaa Marvis-merkin muista?

Marvis mainostaa tarjoavansa epätavallista suunhoitoa ja tämä sanoma saa vahvistusta heti ensi silmäyksellä: näyttävät retropakkaukset ja epätavalliset makuvaihtoehdot tekevät Marvis-hammastahnasta miellyttävän ja erityisen vaihtoehdon päivittäiseen suuhygieniaan.

Marvis tunnetaan myös Italian rajojen ulkopuolella ja se onkin saavuttanut maineen korkealaatuisena hampaidenhoitotuotteiden merkkinä. Koristeellisissa tuubeissa ja pulloissa myytävät tuotteet eivät pelkästään näytä hyvältä kylpyhuoneen hyllyssä, ne myös tarjoavat perusteellista puhdistusta ja suojaa hampaille, ikenille ja koko suulle.

Mitä tuotteita Marvis tarjoaa?

Aina perustamisestaan Firenzessä lähtien Marvis on tarjonnut laajan valikoiman tuotteita hampaiden hoitoon. Nykyisin valikoimasta löytyvät:

  • hammastahnat
  • suuvedet
  • hammasharjat.

Marvis-tuotteiden erikoisuus ovat niiden makuvaihtoehdot. Mauilla kuten lakritsi-minttu, raparperi-minttu tai jasmiini-minttu Marvis muuttaa hampaiden pesun pitkästyttävästä rutiinista maistuvaksi elämykseksi. Myös klassinen piparminttua sisältävä Strong Mint -hammastahna löytyy luonnollisesti myös valikoimasta. Se oli Marvisin menestyksen perusta ja se on yhä tänä päivänä yksi myydyimmistä tuotteista. Suuvedet täydentävät hammastahnan täydellisesti.

Miellyttävän maun lisäksi turvallinen hampaille

Merkin tuotteissa on muutakin erityistä kuin miellyttävät ja monipuoliset makuvaihtoehdot. Tuotteet takaavat raikkaan hengityksen ja raikkaan olon, puhdistavat hampaat luotettavasti ja tarjoavat monipuolisen suojan koko suulle muutakin kuin kariesta vastaan. Lisäksi saatavana on valkaisevia hammastahnoja, jotka suojaavat hampaita värjäytymiltä, plakilta ja hammaskiveltä, ja luovat säteilevän valkoisen hymyn. Hammastahnoissa käytetään ainoastaan luonnollisia ainesosia, jotka eivät vaurioita hammaskiillettä tai hampaita.

Osta Marvis-hammastahna netistä parfumdreamsilta

Marvis-hammastahnan osto onnistuu helpoiten netistä. Sieltä löydät parhaan valikoiman erilaisia Marvis-hammastahnoja. Parfumdreamsin verkkokaupasta löydät paljon erilaisia Marvis-hammastahnoja ja pääset valitsemaan suuresta valikoimasta eri makuvaihtoehtoja. Sieltä löydät myös muita hampaidenhoito- ja kosmetiikkatuotteita. Selaile tuotteita, vakuutu suuresta valikoimasta ja tilaa tuotteet helposti suoraan kotiisi.