ALE
Lancôme - La vie est belle - En Rose Gift setLancôme - La vie est belle - En Rose Gift set

La vie est belle
Gift set En Rose / Lancôme

2
Eau de Toilette Spray En Rose 50 ml + Body Lotion 50 ml + Mini Hypnôse Mascara Nr. 01 Noir 2 ml / 1 Kpl
-44% ohjevähittäishinnasta

BP: € 48,95* / 1 Kpl Eau de Toilette Spray En Rose 50 ml + Body Lotion 50 ml + Mini Hypnôse Mascara Nr. 01 Noir 2 ml / 1 Kpl

Flame € 48,95*
OVH € 86,70*
sinä säästät: -44% sinä säästät: -49%
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 350911

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua

Bestsellers

Kuvaus / La vie est belle Gift set En Rose / Lancôme

Alalinja: Naisten tuoksut
Sarja: La vie est belle
tuotenimike: Gift set En Rose

Lancômen kukkaisen tuore tuoksu La Vie est Belle on kunnianosoitus onnelle sekä tämän päivän sensuellille, itsevarmalle naiselle. Tämä tuoksu tarkoittaa jokaisen naisen, joka osaa nauttia elämän kauniista pienistä asioista, emotionaalista eleganssia ja voimaa. Elämä on kaunista, on näiden naisten motto. Ja he korostavat tätä tuoksulla La Vie est Belle. Päätuoksu on hieno punaisten hedelmien sävy. Sitä täydentävät pionien ja ruusun romanttiset esanssit. Ripaus patsulia lisää hajuveteen syvyyttä ja eleganssia. Tämä Lancôme-tuoksu on sekoitus naisellisuutta, ylellisyyttä ja runsaasti elämäniloa. Sitä saa myös En-Rose -lahjasetissä.

La Vie est Belle En-Rose -lahjasetissä

Tämä Lancômen luomus on kiehtova, maaginen tuoksukoostumus. En-Rose -lahjasetissä ne tuovat iloa jokaiselle naiselle. Se koostuu Eau de Parfum -suihkeesta ja vastaavista vartalonhoitotuotteista, jotka ovat suihkugeeli ja vartalovoide. Kokonaispaketti on erottuva tuoksuelämys. Täällä elämänilo ja naisellisuus yhdistyvät ainutlaatuisten tuoksuluomusten kautta. Kaiken kruunaa pieni lasipullo, jossa on vaaleanpunainen sisältö ja koristeellinen suljin. Lahjasarja itsevarmoille ja moderneille naisille, jotka uskovat onnellisuuteensa ja nauttivat vapaudestaan.

Kysyttävää tuotteesta?
Asiakasarvostelut
5 (2 Asiakasarvostelut)