Parfumdreamsin meikki-inspiraatiot

Nappaa meikki-ideoita seuraavia juhlia varten

Festarikausi on jälleen pyörähtänyt käyntiin kahden vuoden paussin jälkeen. Myös laukkumme ovat lähtövalmiina lomalle. Olipa suuntana rantajuhlat tai suuret musiikkifestarit, tärkein juttu, mitä tarvitset mukaasi aurinkorasvan, vesipullon ja hymysi lisäksi, on meikki. Valitse oma tyylisi luonnollisen ja spektaakkelimaisen glitterilookin ja väri-ilottelun väliltä. Kokosimme 5 meikki-inspiraatiota, joista löydät varmasti omasi ja jossa viihdyt rennoin mielin koko kesän menot ja pippalot.

Luonnollinen festarimeikki

Eikö räiskyvä festarilook glittereineen ole sinun juttusi etkä kaipaa iltaan perusteellista kasvojenpuhdistusta? Se on täysin ok, sillä myös luonnollinen look ajaa asian. Highlighter ja poskipuna tekevät lopputuloksesta hehkuvan. Käytä luonnollisen meikin yhteydessä highlighteria, joka on sävyltään lähellä omaasi. Jos kuitenkin kaipaat luonnolliseen festarilookiisi hieman ekstraa, valitse tuotteita, jotka sisältävät suurempia kimallepartikkeleita ja jotka erottuvat sävyltään ihosi omasta sävystä. Älä epäröi käyttää poskiisi kiiltävää poskipunaa tai highlighteria – näin luot täydemmän ja kohotetun näköiset poskipäät.

Vinkki: Muotoile kulmasi Brow Soapilla ja viimeistele look huulikiilteellä.

 

Vinkit glitterimeikin poistoon

Jos olet jo muutenkin päättänyt käyttää festareilla irtoripsiä, löytyy kotoasi kaikki helppoon glitterin poistoon. Jotta glitterimeikki irtoaa hyvin ilman yletöntä hankausta, laita meikintekovaiheessa ripsiliimaa niihin kohtiin kasvoja, joihin haluat glitteriä. Sitten vain glitteriä päälle ja valmista. Näin glitteri ei tartu suoraan ihoon, vaan väliin jää ohut liimakerros. Juhlien jälkeen glitteri irtoaa yhdessä kovettuneen liiman kanssa.

 

Näyttävät huulimeikit

Haluatko viettää festarit ilman perusteellista meikkaamista ja olla valmis niin nopeasti kuin mahdollista? Värikkäät ja erottuvat huulipunat ovat nopea ratkaisu. Käytä mielikuvitusta ja värejä – keltaista, sinistä, liilaa, kiiltävää tai mattaa. Kaikki on sallittua. Pitkäkestoisin on matta huulipuna. Se ei hätkähdä edes festariherkkuja. Klassista rakastava valitsee punaisen huulipunan. Se vie huomion pois väsyneistä silmistä ja on uskollinen kumppani koko kesäksi.

Vinkki: Täydennä meikkiäsi iloisen värisellä kynsilakalla.

Räiskyvä meikki

Festarit ovat paras paikka kokeilla uutta ja hullunrohkeaa. Päästä siis taiteellinen puolesi irti – ole villi ja luo rohkeanräikeä festarilook. Vain mielikuvitus on rajana. Meikkaa kulmasi värikkäiksi, anna ripsillesi pituutta ja väriä, värjää hiuksesi – mitä vain! Glitteri ja kimallekivet huipentavat festarimeikkisi kattoon. Elä todeksi mottomme: Go big! Silmämeikissäkin kannattaa suosia erilaisia kirkkaita värejä. Silmät pääsevät kunnolla oikeuksiinsa, kun käytät irtoripsiä tai taivutat ripsentaivuttimella omasi kaarelle. Korosta highlighterilla kasvojesi muita kohtia. Lopputuloksena on upean hehkuvat kasvot.

Salainen vinkki: Piirrä värillisellä eyelinerilla kasvoihisi pieniä sydämiä tai tähtiä – se on helppo tapa antaa lookillesi pientä särmää.

 

Kaipaatko ideoita lookiisi Christopher Street Day -päivän kunniaksi tai lisätietoa LGBTQIA+ -yhteisöstä? Löydät niitä Pride Month sivultamme! 🏳‍🌈

Pride Month

 

Kultaisen päivettynyt kesälook

Kaunis kultaisen päivettynyt meikki on jotain, jota lähes jokainen toivoo lämpötilojen alkaessa kivuta korkeammalle. Kokosimme listan tuotteista, jotka sopivat lookiisi erityisen hyvin. Kaipaatko vinkkiä kesämeikin tekoon? Kesällä luonnollinen hehku on kaikkein kaunein meikki, ja se syntyy valitsemalla kevyt koostumus, kuten sävytetty kosteusvoide meikkivoiteen sijaan. Huulille kannattaa valita hoitava huulibalsami ja lisätä ripsiin hieman ripsiväriä. Luonnollista hehkua ei voi kuvitella ilman aurinkopuuteria, joten muista käyttää sitä! Aurinkopuuteria voi levittää reippaalla kädellä poskipäille sekä lisäksi muualle poskille, nenänpäähän ja hiusrajaan.

Vinkki: Käytä aurinkopuuteria myös luomivärinä. Se on hyvä kikka kultaisenhehkuvaan kesämeikkiin vain muutamalla tuotteella.

Värikäs kesälook

Vaaleat neonvärit, pastellisävyt ja kirkkaat värit ovat parhaat päivettyneen ihon parhaat kaverit. Esimerkiksi raikkaan keltaiset, pastellinvihreän tai herkän roosan sävyt toimivat erinomaisesti luomiväreinä tai eyelinerinä antaen kasvoille freesiyttä ja hieman väriä vaikuttamalta raskailta. Niillä korostat kauniisti silmiäsi ja saat ne säteilemään. Aurinkovoiteella annat kasvoillesi hieman kiiltoa ja peitevärillä peität kevyesti pienet punoitukset ja näpyt. Jotta huomio säilyy silmissäsi, kannattaa huuliin valita väritön huulivoide tai -kiilto.

Vinkki: Korostamalla omien kulmiesi muotoa, voit antaa lookillesi hieman potkua. Valitse tähän tarkoitukseen kulmageeli, jolla voit harjata kulmasi reippaasti ylös tai luonnolliseen muotoon.

 

☀☀☀

Jos haluat tietää lisää oikean aurinkovoiteen valinnasta ihotyypillesi ja auringolta suojautumisesta, tutustu aurinkosuojaoppaaseemme.

 

Muut asiakkaat ostivat myös näitä