Säästä nyt -25 %* useista tuotteista

Menu

Parfumdreams
5 (1)

Juvena Skin Specialists Radiance Eye Care Spray

Saatavissa heti
Tuotenro
PayPalKlarna-laskuMasterCardVisa
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Radiance Eye Care Spray,
Sarja
Skin Specialists
Alalinja
Ihonhoito
ominaisuus
kosteuttava, tummille silmänalusille
Tuotetyyppi
spray
Käyttökohde
Silmät
Juvena Skin Specialists Radiance Eye Care Spray on arvokas silmänhoitotuote, joka takaa virkistyneen ja elinvoimaisen silmänympärysihon. Sen aktiiviainekompleksissa yhdistyvät hyaluronihappo, fermentoidut hedelmät ja kasviuutteet. Se kohottaa ja kiinteyttää silmänympärysihoa ja antaa sille nuorekkaan ja säteilevän ulkonäön. Se minimoi silmänympärysihon juonteita, kuivuusryppyjä ja tummia silmänalusia silmänräpäyksessä. Näin suihke on yhtä tehokas kuin voide ja samalla yhtä virkistävä ja elvyttävä kuin seerumisuihke.

Laadukas silmienhoito ruusuisen, pehmeän ja sileän ihon saavuttamiseksi

Skin Specialists Radiance Eye Care Spray Juvena -suihke torjuu luotettavasti juonteita, kuivuusryppyjä ja tummia silmänalusia. Se kiinteyttää ja elvyttää ihoa. Sen koostumus on silmälääketieteellisesti testattu ja sopii kaikille ihotyypeille. Sitä voivat käyttää myös piilolinssien käyttäjät. Suihkuta suihketta suljetulle silmäluomelle vähintään 10 cm:n etäisyydeltä. Vältä kosketusta silmien kanssa. Koe silkkisen sileä, nuorekkaan raikas ja kiinteä silmänympärysiho!
Ainesosat
AQUA/[WATER], DISODIUM PHOSPHATE, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYALURONATE, CITRIC ACID, ANNONA MURICATA FRUIT EXTRACT, DIMOCARPUS LONGAN FRUIT EXTRACT, MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT, TERMINALIA BELLERICA FRUIT EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, TITANIUM DIOXIDE, GARCINA CAMBOGIA FRUIT EXTRACT, MANGANESE DIOXIDE
5,0
5
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 13.07.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube