20 %* alennus festarikauteen

Menu

Parfumdreams
4,8 (114)

Jean Paul Gaultier Scandal Le Parfum Eau de Parfum Intense suihke

Saatavissa heti
Tuotenro
PayPalKlarna-laskuMasterCardVisa
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
Päätuoksu
jasmiini, karamelli, vanilja
Sydäntuoksu
jasmiini, karamelli, vanilja
Pohjatuoksu
jasmiini, karamelli, vanilja
tuotenimike
Eau de Parfum Intense suihke,
Sarja
Scandal Le Parfum
Alalinja
Naisten tuoksut
tuoksunuotti
itämainen
tuoksusuuntaus
itämainen
Jean Paul Gaultier Eau de Parfum Intense Spray, Scandal Le Parfum -suihkeella luksusmerkki lanseeraa uudelleen bestsellerinsä: Siitä tulee entistäkin skandaalimaisempi, jännittävämpi ja sykähdyttävämpi, sillä tämä tuoksu tekee kaikkensa kantajansa puolesta - mitä korostaa kauniisti muotoiltu flakoni, jolla on tunnistettavuusarvo. Yksittäiset tuoksuakordit, jotka muodostavat tiiviin ja ainutlaatuisen tuoksun ympäri vuoden, on koottu yhteen korkeampana konsentraationa tässä Eau de Parfum Spray Intense -suihkeessa. Tuloksena on paitsi voimakkaampi tuoksu, myös pitkäkestoinen, uskomattoman lumoava tuoksuaura. Täydellinen kaikille, jotka haluavat yksinkertaisesti "jotain enemmän" omassa tuoksussaan.

Pehmeä tuoksukoostumus, jossa on makeita ja kukkaisia sävyjä

. Scandal Le Parfum, Eau de Parfum Intense Spray by Jean Paul Gaultier, todistaa taitavasti, että sen ei aina tarvitse olla monimutkaista. Kokonaisvaltaista kukkaista, kukkaista tuoksusommittelua luonnehtivat erityisesti sydäntuoksun silmiinpistävät hunajaiset sävyt, jotka ovat vielä selvemmin esillä Jean Paul Gaultier Scandal Le Parfum -tuoksun Intense-versiossa. Perusnuotti on hillitty, mikä on myös hyvin sopivaa muiden kukkaisten ja makeiden sävyjen vuoksi - patschuli hallitsee tässä. Tuoksun koostumus on vapaa mikromuoveista, silikonista, parafiinista ja palmuöljystä.
4,8
4,8
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 23.07.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube