20 %* alennus festarikauteen

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Jean Paul Gaultier Classique Pin-Up Eau de Parfum Spray

Saatavissa heti
Tuotenro
PayPalKlarna-laskuMasterCardVisa
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Eau de Parfum Spray, Pin-Up
Sarja
Classique
Alalinja
Naisten tuoksut
Jean Paul Gaultierin Classique Pin-Up Eau de Parfum Spray on rohkea, seksikäs ja vastustamaton. Säihkyvässä tuoksuyhdistelmässä on kaikki tähtiominaisuudet ja se luo käyttäjälleen auran, joka muistuttaa aitojen Hollywood-tähtien ja pin up -tyttöjen aikakaudesta. Dramatiikka, aistillisuus ja glamour yhdistyvät unohtumattomaan yhdistelmään, jolla on magneettista vetovoimaa. Tämä aistillinen tuoksu leikittelee taitavasti rohkealla charmillaan ja tuo itseään itsevarmasti esiin. Antaudu tuoksun vastustamattomalle viehätysvoimalle ja koe itsevarman naisellisuuden ainutlaatuinen vetovoima.

Monitahoisten vastakohtien houkutteleva yhdistelmä

Ranskalainen muotinero Jean Paul Gaultier tunnetaan ylellisistä luomuksistaan. Mies on hurmannut vaativat muodinystävät epätavanomaisella tyylillään ja tarkalla tabuja rikkovalla tyylitajullaan jo vuosia. Myös Gaultierin tuoksut ovat todellisia ylistyksiä elämänilolle ja niiden epätavalliset laadukkaiden ainesosien yhdistelmät ovat vastustamattomia. Inspiroidu tämän lumoavan elämäntapataiteilijan elinvoimasta. Classique Pin-Up Eau de Parfum Spray houkuttelee aistejasi. Latvatuoksun mausteinen inkivääri kohtaa kiehtovan vastakohtansa sydäntuoksun appelsiininkukissa ja vaahtokarkeissa. Pohjatuoksussa hurmaavat harmaan meripihkan ja vaniljan viehättävä pehmeys.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 23.07.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube