Vinkkimme hiusten terveydeksi

Jotta hiuksesi pysyisivät terveinä, hoidettuina ja vahvoina, oikeanlainen hoito on ehdottoman tärkeää. Valikoimastamme löydätkin oikean ratkaisun kaikkiin hiusten tarpeisiin. Seuraavassa kerromme sinulle 10 vinkkiä, kuinka saat hiuksistasi entistä näyttävämmät.

 
20% *
 
Ei vähimmäisostorajaa. Ei käteismaksumahdollisuutta. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Lunastettavissa 20.03.2023 saakka. Yksi alennus/talous. Alennus ei koske alennettuja tuotteita, lahjakortteja eikä merkkejä: Baobab, Chanel, Creed, Ella K, Initio, LENGLING Parfums, Montale, Mancera, Parfums de Marly, Pierre Guillaume, Tiziana Terenzi & Xerjoff.
* Minimitilausarvo € 0
Viimeinen voimassaolopäivä 20.03.2023

Hiustenhoidon kymmenen käskyä

1. Hiustenpesu: Vähemmän on enemmän. Älä pese hiuksiasi päivittäin, mikäli haluat välttää hiustyven rasvoittumista. Pese hiuksesi korkeintaan kahden tai kolmen päivän välein. Näin pidät huolen siitä, että hiukset eivät rasvoitu liikaa ja talin tuotanto tasapainottuu. Jos tunnet epävarmuutta hiustesi suhteen toisena tai kolmantena päivänä, voit hyvin käyttää kuivashampoota. Se on kätevä tapa loihtia hetkessä kauniit hiukset.

2. Shampoo: Älä shampoita, jotka sisältävät silikonia tai parabeeneja. Valitse sen sijaan shampoo, jossa on mietoja tensidejä. Tätä ohjenuoraa noudattamalla suojelet päänahkaasi ja saat luotettavasti ja turvallisesti puhtaat hiukset.
Vinkkimme kauniisiin hiuksiin: älä pese hiuksiasi liian kuumalla vedellä – haalea vesi on avain onneen.

 

3. Kuivaaminen: Älä hankaa hiuksiasi pesun jälkeen kuivaksi pyyhkeellä, vaan taputtele mieluummin! Väärä kuivaustapa voi pahimmassa tapauksessa saada hiukset katkeilemaan. Käytä suoristinta tai kiharrinta vasta, kun hiuksesi ovat täysin kuivat.

4.Kampaaminen: Harjaa hiuksesi vasta niiden kuivuttua kunnolla. Märät hiukset ovat herkemmät kuin kuivat hiukset. Jos sinun on kuitenkin syystä tai toisesta selvitettävä hiuksesi ennen kuin ne ovat täysin kuivat, suosittelemme käyttämään harvaa kampaa ja etenemään latvoista kohti hiustyveä.

5. Föönaus: Kuten hyvin tiedämme, liika kuumuus ei tee hyvää hiuksille. Anna siis hiustesi kuivua mieluummin itsestään. Näin hiuksillasi on enemmän aikaa elpyä. Lopuksi hiukset voi föönata matalalla lämpötilalla. Pidä hiustenkuivain riittävän etäällä päästä. Sopiva etäisyys on vähintään 20 cm.

 

6. Tärkeät hiustenhoitotuotteet: Perinteiset hoitoaine, hiusnaamio ja hiusseerumi kannattaa sisällyttää hoitorutiiniin. Mutta milloin mitäkin käytetään? Hoitoaine huolehtii siitä, etteivät hiukset takkuunnu ja sen myötä huovutu kammatessa. Hoitoaineen tehtävänä on siis pitää hiukset siloisina ja kammattavina.
Hiusnaamio puolestaan kosteuttaa hiuksia. Suosikkihiusnaamiota onkin hyvä käyttää aina parin viikon välein hiustenpesun jälkeen.
Hiusseerumi on ekspertin valinta! Hiusseerumi hoitaa intensiivisesti hiusta. Se hierotaan pesun jälkeen hiuspohjaan antamaan hiuksen rakenteelle suojaa. Jotta hiuksesi pysyisivät kiiltävinä, huolehdi päänahkastasi kunnon kosteutuksella.

7. Älä päästä latvoja haaroittumaan!: Leikkuuta hiuksesi silloinkin, kun haluat pitää ne pitkinä ja säilyttää niiden pituudesta jokaisen sentin. Säännöllinen latvojen leikkaaminen tekee pitkällä aikavälillä hiuksista terveet ja poistaa hiuksille haitalliset haaroittuvat latvat.

8. Muotoilu: Käytä kovien metallisten hiussolkien sijaan hiusdonitseja. Pehmeät ja kankaiset donitsit eivät yleensä riko hiusta.

 

9. Terveellinen ravinto: Hedelmistä, marjoista ja kasviksista saatavilla vitamiineilla sekä kalasta, rahkasta ja siipikarjanlihasta saatavalla proteiinilla on keskeinen rooli hiustesi hyvinvoinnin ja kasvun kannalta. Hiusjuuri kaipaa kosteutta, minkä vuoksi riittävä nesteensaanti on todella tärkeää.

10. Kesä, aurinko ja auringonsäteet: UV-suojaus ei ole tärkeää vain ihollesi. Myös päänahka tarvitsee erityistä hoitoa, ja hius huolenpitoa. Suosittelemme käyttämään auringolta suojaavia hoitotuotteita tai-suihkeita. Ne takaavat riittävän suojan auringonsäteilyä vastaan. Lisäksi pään suojana voi käyttää aurinkohattua tai värillistä huivia. Ne sekä näyttävät tyylikkäiltä että suojaavat sinua UV-säteiltä.

 

Tästä löydät valikoiman sopivia tuotteita