Hiustenhoito-opas: Kuivat hiukset

Kuivat hiukset ovat seurausta vääränlaisesta hoidosta. Jos sinulla on taipumusta kiillottomiin ja kuiviin hiuksiin, huomioi seuraavat asiat hoitorutiineissasi.

 

Parhaat tuotesuosituksemme kuiville hiuksille

 

- Hiustenpesu: Hiusten kuivuus johtuu liian säännöllisestä pesusta. Jokaisessa pesussa hiukset menettävät tärkeitä rasvoja. Kahdesta kolmeen kertaan viikossa on täysin riittävä pesutiheys.
- Hiusten kampaaminen tai harjaaminen usein: Kuivien hiusten kohdalla usein toistuvaa harjaamista ja kampaamista tulee välttää. Harja tai kampa vahingoittaa hiuksen rakennetta tekemällä niistä elottomat ja halkeilevat. Suosittelemme valitsemaan hellävaraisia tuotteita, jotka on valmistettu luonnonmateriaaleista.
- Hoito: Kuivat hiukset kaipaavat kosteutta ja luonnollisia rasvoja. Valitse sellaisia hoitotuotteita, jotka kosteuttavat hiuksia ja saavat ne taas kiiltämään. Hiusnaamiot ja hoitoaine tekevät hyvää hiuksillesi. Ne tarjoavat kunnon tehokosteutusta.
- Kuumasuoja! Kuivat hiukset kaipaavat kuumakäsittelyn jälkeen intensiivistä hoitoa. Käytä mieleistä muotovaahtoa ja kuumasuojaa.

 

Suosituksemme