Clinique - Kosteuttava hoito - Redness Solutions Daily Relief Cream Clinique - Kosteuttava hoito - Redness Solutions Daily Relief Cream

Kosteuttava hoito
Redness Solutions Daily Relief Cream / Clinique

19
 
50 ml
-17%

BP: € 97,90* / 100 ml 50 ml

Saatavissa heti

€ 48,95*
€ 59,39*
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 350155

Kuvaus / Kosteuttava hoito Redness Solutions Daily Relief Cream / Clinique

Cliniquen asiantuntijoiden kehittämä Redness Solutions Daily Relief Cream luotiin henkilöille, jotka usein kärsivät punoituksesta tai ruusufinneistä. Tämä kasvojen punoitus voi olla lähes päivittäistä, liittyy usein ihoärsytykseen ja voi olla vaikea peittää jopa meikkivoiteella ja meikillä. Siksi suosittelemme käsittelemään punoituksen oikeanlaisella kosmetiikalla, joka peittää tai jopa saa sen katoamaan pitkällä aikavälillä kokonaan. Tässä tulee mukaan kuvioihin päivittäiseen käyttöön heti puhdistuksen jälkeen sopiva Cliniquen voide hopeakantisessa ja mintunvihreässä 50 ml:n rasiassa.

Hienostunut koostumus jatkuvaan punoitukseen

Redness Solutions Daily Relief Cream -kosmetiikan korjaava vaikutus punoituksissa perustuu erityisesti sitä varten kehitettyyn koostumukseen. Tämä öljytön koostumus viilentää ihoa, vaikuttaa rauhoittavasti ja vaimentaa punoitusta vihreillä mikrovärihiukkasilla tehden siitä huomaamattoman. Asiantuntijat käyttävät koostumuksen sisältämää teetä antamaan herkälle iholle erityisen hyvinvoinnin ja rauhoittavan tunteen, kun taas vehnänalkio vahvistaa intensiivisesti ihon kosteusmekanismia. Iho on vastustuskykyisempi ja punoittaa vähemmän jo muutamien käyttökertojen jälkeen.

Kysyttävää tuotteesta?

Asiakkaat ostivat myös

Asiakasarvostelut
4,5 (19 Asiakasarvostelut)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon