Clinique - Ihon epäpuhtauksia vastaan - Anti-Blemish Solutions All-Over Clearing Treatment Clinique - Ihon epäpuhtauksia vastaan - Anti-Blemish Solutions All-Over Clearing Treatment

Ihon epäpuhtauksia vastaan
Anti-Blemish Solutions All-Over Clearing Treatment / Clinique

24
 
50 ml
-19%

BP: € 47,90* / 100 ml 50 ml

€ 23,95*
€ 29,70*
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 314301

Kuvaus / Ihon epäpuhtauksia vastaan Anti-Blemish Solutions All-Over Clearing Treatment / Clinique

Cliniquen Anti-Blemish Solutions All-Over Clearing Treatment on erityinen epäpuhtaan ihon päivävoide. Voide on valmistettu kokonaan ilman öljyjä ja parabeeneja ja hyödyntää myös bentsoyyliperoksidin vaikuttavaa ainesosaa, jota myös ihotautilääkärit käyttävät aknen hoitoon. Voide huolehtii vilkkaasta solujen vaihdosta sairaiden ja terveiden solujen välillä poistaakseen hitaasti ihon epäpuhtaudet ja estääkseen finnien, mustapäiden ja tulehduksen muodostumisen.

Kliinisesti tehokas voide aknen ja epäpuhtauksien hoitoon

Hellävarainen epäpuhtaalle iholle tarkoitettu Cliniquen Anti-Blemish Solutions All-Over Clearing Treatment kuorii kevyesti poistaen kuolleet ihosolut. Näin tukkeutuneet huokoset voivat jälleen hengittää vapaasti stimuloiden itsenäistä regenerointivoimaa. Voide kosteuttaa ihoa kevyesti ihon karkeiden kohtien ja kuivuuden välttämiseksi, mutta ei kuormita ihokerroksia liialla rasvalla. Käytä mietoa puhdistusainetta ennen voiteen levittämistä.

Kysyttävää tuotteesta?

Asiakkaat ostivat myös

Bestsellers

Asiakasarvostelut
4,8 (24 Asiakasarvostelut)