Clinique - Asiantuntijat - Redness Solutions Soothing Cleanser Clinique - Asiantuntijat - Redness Solutions Soothing Cleanser

Asiantuntijat
Redness Solutions Soothing Cleanser / Clinique

7
 
150 ml
-20%

BP: € 15,97* / 100 ml 150 ml

Saatavissa heti

€ 23,95*
€ 30,22*
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 350152

Kuvaus / Asiantuntijat Redness Solutions Soothing Cleanser / Clinique

Clinique on vuoden 1968 ensilanseerauksestaan lähtien ollut mukana kehittämässä innovatiivisia ihonhoitosarjoja. Tuotteet on jaoteltu eri ihotyypeille tarkoitettuun kosmetiikkaan ja ne sopivat hajusteettomine koostumuksineen allergikoille. Redness Solutions Soothing Cleanser on vastaavasti tarkoitettu juuri herkälle, punoitukseen taipuvaiselle iholle. Koostumus on poikkeuksellisen hellävarainen ja yhdistää huolellisen puhdistuksen ihon hoitoon ja suojaamiseen. Kosmetiikkaan lisätty glyseriini tarkoittaa runsaasti lisää kosteutta. Pehmeällä korallilla on rauhoittava, mutta yhtäaikaisesti ihon vastustuskykyä vahvistava vaikutus. Lisäksi kosmetiikkaa on rikastettu kurkulla ja ohralla ihon puolustuskyvyn vahvistamiseksi.

Vähennä herkän ihon punoitusta erityisellä ihonhoidolla

Redness Solutions Soothing Cleanser levitetään aamuin illoin ja poistetaan lopuksi meikinpoistoliinalla tai lämpimällä vedellä. Hoitotuote toimii puhdistusmaidon ja meikinpoistoaineen tavoin. Cliniquen asiantuntijat suosittelevat erityistä ihonhoitoa ainoastaan meikatulle silmien alueelle. Jos haluat lähestyä kasvojen punoitusta ammattimaisesti, on koko Redness Solution -tuotevalikoima ajankohtainen. Löydät tuotevalikoimasta mm. aurinkosuojakertoimellisen päivävoiteen ja erikoisihotyypin punoitusta vähentävän Relief-puuterin.

Kysyttävää tuotteesta?

Asiakkaat ostivat myös

Asiakasarvostelut
4,6 (7 Asiakasarvostelut)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon