22%* ale + 10%*** Premium-jäsenenä

Menu

Parfumdreams
5 (4)

Alessandro Kynsilakka Colour Explosion Kynsilakka

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Kynsilakka, Colour Explosion
Sarja
Kynsilakka
Alalinja
Kynnet
iho
kaikki ihotyypit
ominaisuus
hoitava, luo highlighteja , nopeasti kuivuva, pitkäkestoinen, värinsäilyttävä
Iho
lakka
Tuotenimike
alkoholiton, asetoniton, ei sisällä ammoniakkia, ei sisällä jäämiä pähkinöistä, ei sisällä komedogeenisia aineita, ei sisällä mikromuoveja, ei sisällä öljymäisiä raaka-aineita, ei sisällä palmuöljyä, ftalaatiton, gluteeniton, hajusteeton, laktoositon, parabeeniton, parafiiniton, säilöntäaineeton, silikoniton, sopii herkälle iholle, sulfaatiton, vegaaninen
Tuotetyyppi
pullo
Käyttökohde
jalat, Kynnet
Vaikutus
kiiltoa antava, silottava
Peittävyys
vahva
Lopputulos
kiiltävä

Vireät kynsilakan värit Alessandrolta

Kuten meikki, kynsilakka toimii hienovaraisena pohjustuksena lookin muoti-ilmaisuna. Laajan valikoiman laadukkaita kynsilakkavärejä tulisikin kuulua jokaisen naisen kosmetiikkavalikoimaan, jotta kynsilakka voidaan sovittaa yksilöllisesti päivän lookiin. Alessandron uusimpien kynsilakkaluomusten 99 trendiväriä, jotka perustuvat viimeisimpiin catwalk-trendeihin, tarjoavat lukuisia yhdistelmävaihtoehtoja ja tekevät vaikutuksen erityisen syvällä värin voimakkuudellaan. Kevyt koostumus voidaan levittää peittävästi yhdellä vedolla leveän siveltimen ansiosta. Parannettu koostumus takaa yllättävän pitkäkestoisen värin verrattuna perinteisiin kynsilakkoihin. Sileän lakkapinnan säteilevä kiilto säilyy kynsilakan poistamiseen asti ja tekee vaikutuksen tehokkailla valonheijastuksilla. Alessandro on kansainvälisesti tunnustettu hoitotuotteiden ja meikkien tuotemerkki, joka tunnetaan korkealaatuisista kosmetiikkatuotteistaan ja laadustaan. Silvia Troska oppi hienoimmat kynsisuunnittelutekniikat Yhdysvalloissa 30 vuotta sitten ja aloitti tämän tiedon pohjalta jännittävän uran Saksassa. Alessandron juuret ovat pienessä kosmetiikkastudiossa Carlstadtissa, ja sittemmin se on vakiinnuttanut asemansa kosmetiikkateollisuuden maailmanlaajuisena imperiumina. Hienostuneita meikkiratkaisuja ja ammattimaisia hoitosarjoja käsille, jaloille ja kynsille on luotu ja laajennettu, joten Alessandrolla on nyt laaja tuotevalikoima, josta valita. Kosmetologeille, jotka haluavat oppia tai ovat uusia meikkaajia, tarjotaan jopa koulutuskursseja, jotta Silvia Troskan kokemus ja vinkit välittyisivät eteenpäin. Erityisesti kynsilakat edustavat perinteistä tuotemerkkiä ja sen yksinoikeusvaatimuksia: kynsilakoille on ominaista maksimaalinen värin kirkkaus ja raidaton levitys. Laaja värivalikoima avaa muotoiluvaihtoehtoja klassisen tyylikkäästä ekstravaganttiin ja rohkeaan. Söpöt värit kevyissä pastellisävyissä vuorottelevat voimakkaan kirkkaiden, villien värikokemusten kanssa, ja ne voidaan yhdistää mihin tahansa asuun.
5,0
5
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 24.06.2024 saakka.


***Premium-alennus ei koske lahjakortteja. Kaikki muut ehdot löydät osoitteesta www.parfumdreams.fi/parfumdreams-premium.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube